kaan07
80+ Bronze
Hakan'ı geçtim Enes vursa atardı be. Adam o kadar yırtındı penaltı kazandı Burak çöp etti penaltıyı.Hakan varkan bu niye penaltı kullaniyo la
Hakan'ı geçtim Enes vursa atardı be. Adam o kadar yırtındı penaltı kazandı Burak çöp etti penaltıyı.Hakan varkan bu niye penaltı kullaniyo la
Dostum sövülecek çok şey var da, sövmek doğru bir şey değil biliyorsun. Onun yerine eleştiri yapmayı deneyebiliriz.olum adamın 80. dakikada yaptığı şeye bak dünya kupasından olduk buna da sövülmezse şu dünyada başka sövülecek hiçbir şey kalmıyor.
YA AGA TAMAM EN KİBAR EN DÜZGÜN EN DOĞRU YOLDA OLAN SENSİN. Ulan dünya kupası gitmiş hala tartışabiliriz diyor ya neyi tartışacan kardeş Burak'ın ayağı var mı yok mu onu mu tartışcanDostum sövülecek çok şey var da, sövmek doğru bir şey değil biliyorsun. Onun yerine eleştiri yapmayı deneyebiliriz.
Suç burakta da değil aslında burağı takıma alan enayideYA AGA TAMAM EN KİBAR EN DÜZGÜN EN DOĞRU YOLDA OLAN SENSİN. Ulan dünya kupası gitmiş hala tartışabiliriz diyor ya neyi tartışacan kardeş Burak'ın ayağı var mı yok mu onu mu tartışcan
Anlıyorum fazla heyecanlisin o yüzden biraz atar yapıyorsun. Ben bir şeyi tartışalım demedim, küfür yerine eleştiri yaparak sinirimizi çıkartabiliriz bir nebze diyorum.YA AGA TAMAM EN KİBAR EN DÜZGÜN EN DOĞRU YOLDA OLAN SENSİN. Ulan dünya kupası gitmiş hala tartışabiliriz diyor ya neyi tartışacan kardeş Burak'ın ayağı var mı yok mu onu mu tartışcan
Dünya kupası gitmiş penaltıdan evde deli danaya döndüm düzgün eleştiri yapacak halde değilim kusura bakma. Taraftarlar söverek sinirini atar. İnsanlar maç izlemeye stada niye gider? Küfür edip stresini atmak için.Anlıyorum fazla heyecanlisin o yüzden biraz atar yapıyorsun. Ben bir şeyi tartışalım demedim, küfür yerine eleştiri yaparak sinirimizi çıkartabiliriz bir nebze diyorum.
Biz de çıkartamayacağımızı düşünüyoruz ve sövüyoruz. Sen eleştirini yapmakta özgürsün.Anlıyorum fazla heyecanlisin o yüzden biraz atar yapıyorsun. Ben bir şeyi tartışalım demedim, küfür yerine eleştiri yaparak sinirimizi çıkartabiliriz bir nebze diyorum.
Sövmek yerine bence para toplayıp burağa ayak alalım lille olunca chealseaye penaltı atıyor biz olunca auta vuruyorSizce hangi küfürleri hakediyor? Önerilerinizi alayım
Vatan haini olabilir mi?Sövmek yerine bence para toplayıp burağa ayak alalım lille olunca chealseaye penaltı atıyor biz olunca auta vuruyor