denedikten sonra haber vericeğimayaklarını yerden kes ve kulbunu yukarı kaydır yada aşağı nasıl oluyorsa bende bu şekilde oluyor
olmadı havaya kaldırdım denedim ayaklarını yerden kes derken ne demek istiyorsunuz havaya mı kaldırıcam ?ayaklarını yerden kes ve kulbunu yukarı kaydır yada aşağı nasıl oluyorsa bende bu şekilde oluyor
Hocam oturun sandalyeye kendi ayaklarınızı havaya kaldırın basınç uygulamış olcaksınız sandalyeye o şekilde kulbu hareket ettirindenedikten sonra haber vericeğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
olmadı havaya kaldırdım denedim ayaklarını yerden kes derken ne demek istiyorsunuz havaya mı kaldırıcam ?
yok olmuyor kilo önemli mi benden daha kilolusunu oturtup denicemHocam oturun sandalyeye kendi ayaklarınızı havaya kaldırın basınç uygulamış olcaksınız sandalyeye o şekilde kulbu hareket ettirin
Hocam bende olan taktiği söyledim sizde olurmu bilmemyok olmuyor kilo önemli mi benden daha kilolusunu oturtup denicem
oldu oldu teşekkürlerHocam bende olan taktiği söyledim sizde olurmu bilmem
Rica ederim hocam iyi oturmalar hayırlı olsuntamamdır yaptım daha kilolu birini koyunca oldu çok teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
oldu oldu teşekkürler
eyvallah sizede iyi günlerRica ederim hocam iyi oturmalar hayırlı olsun
sözlerini daha dikkatli seçmelisin evlatzıplamaya başlayın
Hasssss...sözlerini daha dikkatli seçmelisin evlat