Neler Yeni

Ayasofyada Namaz Kılındı

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artık Ayasofya tartışmasında bitmiş oldu sizce ne gibi sonuçlar doğurabilir ?

İnşallah bu sonuç dış mihraklar için kriz oluşturmaz Amerika ve UNESCO ile
S400 konusuda var

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş

Artık Ayasofya tartışmasında bitmiş oldu sizce ne gibi sonuçlar doğurabilir ?

İnşallah bu sonuç dış mihraklar için kriz oluşturmaz Amerika ve UNESCO ile
S400 konusuda var
o tarz bırsey olacagını sanmıyorum olay zaten gundem degıstırmek ıcındı tek derdımız bu degıl

TheViola

80+
Hocam fazla siyasete bulaşmadan fikrimi yazayım. Açılması karşı değilim benim için bir problem yaratmıyor açık olması yada olmaması ama . Bundan 2-3 sene öncesine kadar Ayasofyayı açmam o oyuna düşmem diyen bir kişi şimdi başka söylemler içerisinde olarak açılışını yaptı.İleride yaşanacak ekonomik kriz için bana kalırsa kılıf hazırlandı.Gündem değişikliği bana göre.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam fazla siyasete bulaşmadan fikrimi yazayım. Açılması karşı değilim benim için bir problem yaratmıyor açık olması yada olmaması ama . Bundan 2-3 sene öncesine kadar Ayasofyayı açmam o oyuna düşmem diyen bir kişi şimdi başka söylemler içerisinde olarak açılışını yaptı.İleride yaşanacak ekonomik kriz için bana kalırsa kılıf hazırlandı.Gündem değişikliği bana göre.
Bencede öyle problemleri örtmeye calisyorlar gündemi meşgul ederek

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Ekonomik kriz mi ekonomi zaten çok kötü ama a habere göre zaten dünya 1.si biziz avrupa bizi kıskanıyor :rolleyes:

TheViola

80+
Ekonomik kriz mi ekonomi zaten çok kötü ama a habere göre zaten dünya 1.si biziz avrupa bizi kıskanıyor :rolleyes:
Şuandaki halin 20-30 katını düşünün hocam. Kendi gürühları bile o sıkıntıyı yaşayacak. Üretim yapmayan bir ülke - sürekli şöyle icraat böyle icraat yapıyoruz diyerek devleti borçlandırma- vergilerde olağan dışı artış. Tüm kesim hissedecek sağlam şekilde.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Şuandaki halin 20-30 katını düşünün hocam. Kendi gürühları bile o sıkıntıyı yaşayacak. Üretim yapmayan bir ülke - sürekli şöyle icraat böyle icraat yapıyoruz diyerek devleti borçlandırma- vergilerde olağan dışı artış. Tüm kesim hissedecek sağlam şekilde.
Çok bir şey üretmiyoruz zaten köprü yol yaptık diyorlar ama onuda biz yapmadık yabancı şirketlere vs yaptırıyorlar daha yeni yeni milli savunma silahları vs yapıyoruz zaten abd nin yaptırımları çok uzun süreli değil ama çok yazık avrupadan 10 yıl gerideyiz kore ve japonyadan 20 yıl :)

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Çok bir şey üretmiyoruz zaten köprü yol yaptık diyorlar ama onuda biz yapmadık yabancı şirketlere vs yaptırıyorlar daha yeni yeni milli savunma silahları vs yapıyoruz zaten abd nin yaptırımları çok uzun süreli değil ama çok yazık avrupadan 10 yıl gerideyiz kore ve japonyadan 20 yıl :)
Teknoloji anlamında Batıgız
Bı Vestel var onunda parçaları yüzde yüz yerli midir tartışılır

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Teknoloji anlamında Batıgız
Bı Vestel var onunda parçaları yüzde yüz yerli midir tartışılır
Değil tabii ki ne millisi En çok da neye üzülüyorum biliyor musun o kadar şehit veriyoruz ama hiç hakklarını ödeyemiyoruz vatanı için can veriyor biz daha müzeyi camii yaptık diye seviniyoruz

Top Bottom