Neler Yeni

Ayazhost kullanmayın!

brutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
berat
Merhaba, forum içinden de birkaç kişiye önerdiğim bu firmayı, daha fazla insan görüpte mağduru olmaması için bildirmek zorundayım. 150₺'lik bir sunucunun çok daha ötesine geçmiş bu olay için kollarımı sıvadım. Bir faturamı erken tarihli bir şekilde ödedim ve fatura çalışmaya başlamadan yani hizmet başlangıç günü gelmeden firmadan iade istedim. 2-3 aydır müşterisi olduğum bu firmanın tutumu ve yaklaşımı beni şaşırttı. Aslında güzel bir dille iade sağlamayacaklarını söyleselerdi belki çok umursamazdım fakat 150₺ değil 15₺ olsa arkasını kovalayacağım.
Bana hiçbir şekilde nakit iadenin gerçekleştirilmediğini, sattığı ürünlerin "dijital bir ürün" olduğunu haliyle iadenin mümkün olmadığını söylediler. Her ne kadar başka bir forum içerisinde, hizmet sözleşmelerinin tüketici haklarına aykırı olduğunu söylemiş olsam da şikayet ettiğim platformdaki yönetim ekibi de hizmet sözleşmesini esas alarak bu firmayı haklı buldu. Fakat devlet mercileri hizmet sözleşmesinden ziyade tüketici haklarını kapsıyor.
Forum içerisinde mesaj düzenlemem mümkün olmadığı için konu açıyorum. Bu insanlarla olası bir sorun yaşadığınızda göreceğiniz muameleyi görün istedim. Hizmet sözleşmesi diye tamamen kendilerini koruyan, alıcıyı devre dışı bırakan bir şey hazırlamışlar ve karşılığını almadığınız malın iadesini sadece site bakiyesi olarak yapmayı kabul ediyorlar.
Yani kısa bir deyişle, bu adamlara paranız bir defa girerse, bunu kendinize alamıyorsunuz.
Asla ve asla iade sağlamadıklarını beyan ettiklerinden dolayı tüketici hakem heyetine başvurdum.
Süreci konu altından aktarırım.

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png
Screenshot_5.png
Screenshot_6.png

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Ben üslupta bir sıkıntı göremedim hocam. Belki para iadesi konusunda haklı olabilirsiniz ama diğer konuya katılmıyorum.

SeryXS

80+ Bronze

brutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tüm hostinglerde bu şekilde 1000/1 olarak iade sağlayan firma bulabilirsin
Bu tüketici haklarına aykırı. Kimsenin hizmet sözleşmesi adı altında istediği gibi at koşturma hakkı yok.
Ben üslupta bir sıkıntı göremedim hocam. Belki para iadesi konusunda haklı olabilirsiniz ama diğer konuya katılmıyorum.
Hocam hiçbir şekilde iade sağlamıyoruz, hiçbir şekilde nakit iade sağlamıyoruz şunu diyor bize para girer bizden para çıkmaz. Adama diyorum ki şu sebepten benim iade hakkım var adam bana google'dan dijital ürünler iade şartları yazısını kopyalayıp atıyor.
Dijital ürünlerin ne olduğu konusunda bir fikriniz var mı? Excel şablonları, yazılım lisansları, .PSD veya yazı tipleri vs vs.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Bu tüketici haklarına aykırı. Kimsenin hizmet sözleşmesi adı altında istediği gibi at koşturma hakkı yok.

Hocam hiçbir şekilde iade sağlamıyoruz, hiçbir şekilde nakit iade sağlamıyoruz şunu diyor bize para girer bizden para çıkmaz. Adama diyorum ki şu sebepten benim iade hakkım var adam bana google'dan dijital ürünler iade şartları yazısını kopyalayıp atıyor.
Dijital ürünlerin ne olduğu konusunda bir fikriniz var mı? Excel şablonları, yazılım lisansları, .PSD veya yazı tipleri vs vs.
Bilmiyorum hocam. Karışık bir konu. Server mı kiraladınız? Serverlar fiziksel şeyler bildiğim kadarıyla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,539
Üyeler
164,692
Son üye
brkdrk
Top Bottom