Takahashi Ryosuke
80+ Bronze
hayır hocam gayet düzgün kuruyorŞaka falan yapıyorsun değil mi? O uygulama bilgisayarı bozmaktan başka bir şey yapmıyor.
hayır hocam gayet düzgün kuruyorŞaka falan yapıyorsun değil mi? O uygulama bilgisayarı bozmaktan başka bir şey yapmıyor.
Kodları var elimde 2 tane bilinmeyen aygıt bir tanede pCI basit işletim...Aygıt yöneticisisinin fotoğrafını bir atar mısın?
Chipset sürücüsünün eksik olduğunu düşünüyorum.Kodları var elimde 2 tane bilinmeyen aygıt bir tanede pCI basit işletim...
Hocam zaten eksik ama delilin sitesinde bir milyon tane chipset sürücüsü varhangisini indirmeliyim?Chipset sürücüsünün eksik olduğunu düşünüyorum.
Tamamdır şimdi vereceğim linke gir sonra kullandığın işletim sistemini seç, Kategoriden Yonga Seti'ni seç, Biçim'e de Tümü'nü seç. Altta İntel Chipset Driver çıkması lazım o olmalı.Hocam zaten eksik ama delilin sitesinde bir milyon tane chipset sürücüsü varhangisini indirmeliyim?
Ekran kartı peki?Tamamdır şimdi vereceğim linke gir sonra kullandığın işletim sistemini seç, Kategoriden Yonga Seti'ni seç, Biçim'e de Tümü'nü seç. Altta İntel Chipset Driver çıkması lazım o olmalı.
Pci'dan bahsediyorsanız Chipset'i kurunca onunda gitmesi lazımdı sanırım, ben de zamanında aynı sorunu yaşamıştım ve pci da vardı. Chipset'i kurun gitmezse ona da bakarız.Ekran kartı peki?
Olursa yazarım.Pci'dan bahsediyorsanız Chipset'i kurunca onunda gitmesi lazımdı sanırım, ben de zamanında aynı sorunu yaşamıştım ve pci da vardı. Chipset'i kurun gitmezse ona da bakarız.
Hala duruyo hocam olmadıPci'dan bahsediyorsanız Chipset'i kurunca onunda gitmesi lazımdı sanırım, ben de zamanında aynı sorunu yaşamıştım ve pci da vardı. Chipset'i kurun gitmezse ona da bakarız.
Sadece pci mı duruyor yoksa?Olursa yazarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hala duruyo hocam olmadı
Hepsi.Sadece pci mı duruyor yoksa?
Allah Allah e Chipset'i de kurmuştuk, bilemedim üzgünümHepsi.