Neler Yeni

Öneri Aylarca Oynanilabi̇lecek Mmorpg Öneri̇si̇ ?

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
sefa mert
Çok fazla ve çok saat mmorpg oynamadım neredeyse ilk defa başlicakmışım gibi düşünün ücretli ücretsiz farketmez alışması oyunu anlaması zor olmasın aktifliği yüksek sıkılmadan günlerce oynayabileceğim p2w konusunda cüzdanı istemesin yeter azda olsa para yatırabilirim şimdiden diyeyim knight online ve world of warcraft gibi oyunları önermeyin param yetmez :D bütce konusuna takılmayın 250-300 tl üstü olmasın yeter (metin2 tek başıma sarmıyor oynayacak birkaç kişi varsa neden olmasın)

denediğim mmorpgler
New world ilk çıktığında sarmıştı ama buglardan sonra sıktı şuan geri dönüp başlasam tekrar o heyecanı alırmıyım bilmiyorum
Metin2 beni çok sarıyor ama para yatırmadan oynanmıyor oynanır ama çok fazla emek vermek gerek ve konuda belirttiğim gibi tek başıma sarmıyor
Albion online birkaç arkadaşımla başlamıştık ama nedense bana eğlenceli gelmedi
Black desert 60 fps üstü alabiliyorum ama ekran kartım çok fazla ısınıyor 80-85 derecenin üzerine çıkıyor bu yüzden oynamıyorum (ekran kartım rx570)
Lost ark New world gibi çok sarıyordu ama sıkıldım sürekli aynı şeyleri yapıyorum gibi geldi karakteri son seviyeye getir sonra sürekli dungeon dön başka şeyler yapılıyormu bilmiyorum kısa sürede bıraktım

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Aylık para öderim dersen wow yada teso tercih edilebilir dlcleri alırsan

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Murat GH
2008 den beri oynuyorum hala da devam ediyorum. Hero Plus Online. Netgame oyunudur.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
knight online

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
sefa mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
rica etsem konudaki yazılanları dikkat edermisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

konuda da belirttiğim gibi o kadar para ödeyemem

konuda da belirttiğim gibi fazla para ödeyemem
kanka oynadıkça para kazanırsın aslında para yatırma şansın %50 %50 macroya yattıktan sonra rahat

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Gacha seversen tower of fantasy var

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
sefa mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka oynadıkça para kazanırsın aslında para yatırma şansın %50 %50 macroya yattıktan sonra rahat
ko oynayan birkaç kişiye sormuştum para yatırmadan oynanabilirmi diye aylık abonelik sistemi almadığın sürece sunucuya girme sıkıntısı çekersin oynanmaz duruma dönüşür diyorlar o yüzden başlamadım

Gacha seversen tower of fantasy var
gacha tarzı pek hoşuma gitmiyor malesef

rise online denedik ama bana ko çakması veya çok benzeyen klonu gibi geldi sarmadı

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Guild wars 2 , swtor veya rift denediniz mi

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,663
İsim
Heath Ledger
Metin2 beni çok sarıyor ama para yatırmadan oynanmıyor oynanır ama çok fazla emek vermek gerek ve konuda belirttiğim gibi tek başıma sarmıyor
Eski metin 2 olucak şimdi. Oturup başından kalkmam haftalarca. Ama şuan senin dediğin gibi para yatırmadan oynanmıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: klc7

RawCore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emir Ateş
Albion online Eğer iyi bir klan bulursan akar gider ancak klan bulamazsan imkansız gibi bir şey gelişmen vb

bypsiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emirhan Toklu
Knight online oynuyorum değil aylarca, 15-16 yıl olmuştur herhalde :) Ares'te Damn Clanı üyesiyim.

Top Bottom