WOYAC
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 143
- İsim
- sefa mert
Çok fazla ve çok saat mmorpg oynamadım neredeyse ilk defa başlicakmışım gibi düşünün ücretli ücretsiz farketmez alışması oyunu anlaması zor olmasın aktifliği yüksek sıkılmadan günlerce oynayabileceğim p2w konusunda cüzdanı istemesin yeter azda olsa para yatırabilirim şimdiden diyeyim knight online ve world of warcraft gibi oyunları önermeyin param yetmez
bütce konusuna takılmayın 250-300 tl üstü olmasın yeter (metin2 tek başıma sarmıyor oynayacak birkaç kişi varsa neden olmasın)
denediğim mmorpgler
New world ilk çıktığında sarmıştı ama buglardan sonra sıktı şuan geri dönüp başlasam tekrar o heyecanı alırmıyım bilmiyorum
Metin2 beni çok sarıyor ama para yatırmadan oynanmıyor oynanır ama çok fazla emek vermek gerek ve konuda belirttiğim gibi tek başıma sarmıyor
Albion online birkaç arkadaşımla başlamıştık ama nedense bana eğlenceli gelmedi
Black desert 60 fps üstü alabiliyorum ama ekran kartım çok fazla ısınıyor 80-85 derecenin üzerine çıkıyor bu yüzden oynamıyorum (ekran kartım rx570)
Lost ark New world gibi çok sarıyordu ama sıkıldım sürekli aynı şeyleri yapıyorum gibi geldi karakteri son seviyeye getir sonra sürekli dungeon dön başka şeyler yapılıyormu bilmiyorum kısa sürede bıraktım
denediğim mmorpgler
New world ilk çıktığında sarmıştı ama buglardan sonra sıktı şuan geri dönüp başlasam tekrar o heyecanı alırmıyım bilmiyorum
Metin2 beni çok sarıyor ama para yatırmadan oynanmıyor oynanır ama çok fazla emek vermek gerek ve konuda belirttiğim gibi tek başıma sarmıyor
Albion online birkaç arkadaşımla başlamıştık ama nedense bana eğlenceli gelmedi
Black desert 60 fps üstü alabiliyorum ama ekran kartım çok fazla ısınıyor 80-85 derecenin üzerine çıkıyor bu yüzden oynamıyorum (ekran kartım rx570)
Lost ark New world gibi çok sarıyordu ama sıkıldım sürekli aynı şeyleri yapıyorum gibi geldi karakteri son seviyeye getir sonra sürekli dungeon dön başka şeyler yapılıyormu bilmiyorum kısa sürede bıraktım