Neler Yeni

Yardım Aynı 2 Mouse DPI farklılığı

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Konuya hemen geçmek istiyorum eski mouse "Bloody V7MA" o fareyi 2 senedir kullandığım için alıştım yenisini almak istedim aynısını satın aldım ama konu şu VALORANT oyununda Hassasiyetim hızlandı nedense ben normalde 1600dpi 0.12 sens kullanıyorum arkamı bile normalde tam dönemiyordum bu sefer yeni mouse taktım bilgisayara aynı DPI 1600 ve aynı hassasiyet 0.12 olduğu halde arkamı dönüyorum hatta döndükten sonra biraz daha dönebiliyorum bunu nasıl çözebilirim biri yardımcı olabilir mi acaba

NespaY

80+ Silver
Konuya hemen geçmek istiyorum eski mouse "Bloody V7MA" o fareyi 2 senedir kullandığım için alıştım yenisini almak istedim aynısını satın aldım ama konu şu VALORANT oyununda Hassasiyetim hızlandı nedense ben normalde 1600dpi 0.12 sens kullanıyorum arkamı bile normalde tam dönemiyordum aynı DPI 1600 ve aynı hassasiyet 0.12 olduğu halde arkamı dönüyorum hatta döndükten sonra biraz daha dönebiliyorum bunu nasıl çözebilirim biri yardımcı olabilir mi acaba
Dostum eski mouse unun skatezleri eskimiş olabilir ve eskidiği için mouse yavaşlamıştır şuan kullandığın mouseun skatezleri yeni olduğu için sana hızlı geliyor olabilir alışman lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Emin Ezgin
Programı varsa oradan ayarlayabilirsiniz.

Poyraz*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Poyraz Koçak
Dostum eski mouse unun skatezleri eskimiş olabilir ve eskidiği için mouse yavaşlamıştır şuan kullandığın mouseun skatezleri yeni olduğu için sana hızlı geliyor olabilir alışman lazım.
dostum dönme testi kayganlık ile ilgili değil ne alaka yani mousepadin solundan sağına götürürsün mouse unu ne kadar dönebilidiğini ekrandan takip edersin

Niravi

80+
Konuya hemen geçmek istiyorum eski mouse "Bloody V7MA" o fareyi 2 senedir kullandığım için alıştım yenisini almak istedim aynısını satın aldım ama konu şu VALORANT oyununda Hassasiyetim hızlandı nedense ben normalde 1600dpi 0.12 sens kullanıyorum arkamı bile normalde tam dönemiyordum bu sefer yeni mouse taktım bilgisayara aynı DPI 1600 ve aynı hassasiyet 0.12 olduğu halde arkamı dönüyorum hatta döndükten sonra biraz daha dönebiliyorum bunu nasıl çözebilirim biri yardımcı olabilir mi acaba
yeni aldığın mouse daha hafifse ondan öyle geliyor olabilir
yada yeni aldığın mousenin hızlanma değeri daha yüksek ise ondan olabilir

Antocio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan H. L.
Farklı mouse'lar aynı DPI sayısı olsa da aynı değeri veremeyebiliyor. Bu olaya "DPI sapması" veya daha kolay aratman adına "dpi deviation" adı veriliyor. Yeni mouse'un ile yeni ayarlar denemen gerekiyor.

Top Bottom