Aynı konsoldan iki kolla iki kişi oynayabilir mi ?

Reaksiyon skoru
98
Öncelikle merhaba xbox series s konsolum var ve abimle wwe oyunları fifa oyunları vs oynuyoruz ama onlar zaten fix oyunlar.birde geçen a way out diye bi oyun gördüm gamepassde ve merak ettim acaba aynı konsoldan iki kolla oynanabilir mi?

XBOX Series S de oynayabilirsiniz.

Öncelikle merhaba xbox series s konsolum var ve abimle wwe oyunları fifa oyunları vs oynuyoruz ama onlar zaten fix oyunlar.birde geçen a way out diye bi oyun gördüm gamepassde ve merak ettim acaba aynı konsoldan iki kolla oynanabilir mi?
Split Screen destekli oyunlar dışında oynayamazsınız yani COD , FIFA , PES , LEGO oyunlarının serilerini dediğiniz yöntemle oynayabliyorsunuz.

a way out iki kişi aynı konsoldan oynanabiliyor.

Split Screen yapabilirsin. Mesela Rocket League oynuyorsan split screeni aç ekran ikiye bölünüyor.

Oynayabilirsiniz

Herkese teşekkürler ama konuyla alakasız bir şekilde resident evil 8 villagenin gamepasse gelme ihtimali yüzde kaçtır ona göre pintipandadan izliycem.

Geri