Neler Yeni

Aynı konsoldan iki kolla iki kişi oynayabilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
Öncelikle merhaba xbox series s konsolum var ve abimle wwe oyunları fifa oyunları vs oynuyoruz ama onlar zaten fix oyunlar.birde geçen a way out diye bi oyun gördüm gamepassde ve merak ettim acaba aynı konsoldan iki kolla oynanabilir mi?

Lysengg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bedirhan
İlgilendiği Kategoriler
oyun program bilgisayar bilişenleri
Steam
Lysengg
Discord
Lysengg
XBOX Series S de oynayabilirsiniz.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Öncelikle merhaba xbox series s konsolum var ve abimle wwe oyunları fifa oyunları vs oynuyoruz ama onlar zaten fix oyunlar.birde geçen a way out diye bi oyun gördüm gamepassde ve merak ettim acaba aynı konsoldan iki kolla oynanabilir mi?
Split Screen destekli oyunlar dışında oynayamazsınız yani COD , FIFA , PES , LEGO oyunlarının serilerini dediğiniz yöntemle oynayabliyorsunuz.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
a way out iki kişi aynı konsoldan oynanabiliyor.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
.
Split Screen yapabilirsin. Mesela Rocket League oynuyorsan split screeni aç ekran ikiye bölünüyor.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Oynayabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkese teşekkürler ama konuyla alakasız bir şekilde resident evil 8 villagenin gamepasse gelme ihtimali yüzde kaçtır ona göre pintipandadan izliycem.

Top Bottom