Neler Yeni

Aynı marka farklı desen mouse pad sorun yaratır mı?

BerQY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan berke
Merhaba Klasse Longteng huoyun Special Edition mouse padini alacağım fakat full siyah bir sistem dizdiğim için siyah tercih etmek istiyorum.

Diğer yandan kasa full MSI olduğu için aynı padin drakonos desenlisini almak da istiyorum ama o sarı renkleri ile full siyahın estetiğini bozar mı diye düşünmemin yanında sorun şu en çok tercih edilen desen Klasse Longteng huoyun tiger millet deli gibi tiger alıyor özendiği için ama benim hoşuma gitmiyor sorum şu tiger sürekli tercih edildiği ve alındığı için güncel ürün gönderiliyor.

Ben bu bahsettiğim diğer 2 ürünü daha alanı da yazanı da görmedim bunları tercih edersem kıyı da köşede kalmış ya da eskimiş stoklu malı gönderirler mi problem yaşar mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Yuzarsef
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Yuzarsef
İşte problem şu, orjinalini bilmediğim için gelenin ne kadar sağlıklı olduğunu da ölçemeyeceğim tiger da almak hiç istemiyorum peynir ekmek gibi herkeste var.
Kral resimlerini gemini veya chatgpt ye yolla onlar bir sorun olunca direkt söylüyor zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Merlin
Merhaba Klasse Longteng huoyun Special Edition mouse padini alacağım fakat full siyah bir sistem dizdiğim için siyah tercih etmek istiyorum.

Diğer yandan kasa full MSI olduğu için aynı padin drakonos desenlisini almak da istiyorum ama o sarı renkleri ile full siyahın estetiğini bozar mı diye düşünmemin yanında sorun şu en çok tercih edilen desen Klasse Longteng huoyun tiger millet deli gibi tiger alıyor özendiği için ama benim hoşuma gitmiyor sorum şu tiger sürekli tercih edildiği ve alındığı için güncel ürün gönderiliyor.

Ben bu bahsettiğim diğer 2 ürünü daha alanı da yazanı da görmedim bunları tercih edersem kıyı da köşede kalmış ya da eskimiş stoklu malı gönderirler mi problem yaşar mıyım?

siyah versiyonunu kulanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Merlin
Fotoğraf atabilir misin, bilek izi, deforme yada bir sorunla karşılaştın mı?
eve geçince atayım hocam ama bi sorun olmadı blade y daha güzel diyorlar bu arada ona da bakmanızı öneririm

BerQY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eve geçince atayım hocam ama bi sorun olmadı blade y daha güzel diyorlar bu arada ona da bakmanızı öneririm
Wraithi bazen çok şişirebiliyorlar klasse sarmaz ise iade ederim ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,517
Üyeler
161,716
Son üye
elreqnbey
Top Bottom