aynı pc den 2 tane kablosuz gamepad çalıştırabilir miyim?

YasinKrk0

80+
Reaksiyon skoru
29
Bütçe
1300
Öncelikle selamlar. Yeğenlerim için 2 tane gamepad almak istiyorum fakat çok bütçem yok.
https://ty.gl/pype3lwdgx linkteki gamepadden almayı düşünüyorum. Kafama takılan bir diğer soru ise iki kolu da aynı anda tek 1 pc den kullanabilir miyiz?

Öncelikle selamlar. Yeğenlerim için 2 tane gamepad almak istiyorum fakat çok bütçem yok.
https://ty.gl/pype3lwdgx linkteki gamepadden almayı düşünüyorum. Kafama takılan bir diğer soru ise iki kolu da aynı anda tek 1 pc den kullanabilir miyiz?
Evet kullanırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence bunun yerine snopy rampage sg 218 al. Çakma kol yerine daha iyi bence.

Hocam aktif olarak Robeve'nin bu modelini kullanıyorum. Titreşimi var, ortasındaki dokunmatik alan çalışıyor, şarjı aktif kullanımda 4-5 saat rahat gidiyor. Ölü bölge de yok denilebilecek kadar az. Tavsiye ederim alınabilecek bir model.

ekstra bi ayar yapılması gerekir mi direk bağla kullan mı yapmalıyım?
Gamepad e göre değişir. Bazılarında fifa da falan görmesi için ayar gerekiyor. Ya da driver gerekiyor.

Bağlanma kısmı eğer anakartınızda Bluetooth destekliyorsa direkt her iki cihazı da açıp rahatlıkla bağlayabiliyorsunuz ayrıca söylediğim modeli bilgisayarda DS4 uygulamasına da bağlayıp detaylı ayarları yapabilyorsunuz, ancak ben çok fazla o kısma girmedim.

Gamepad e göre değişir. Bazılarında fifa da falan görmesi için ayar gerekiyor. Ya da driver gerekiyor.
kral teşekkür ederim yardımın için

Bağlanma kısmı eğer anakartınızda Bluetooth destekliyorsa direkt her iki cihazı da açıp rahatlıkla bağlayabiliyorsunuz ayrıca söylediğim modeli bilgisayarda DS4 uygulamasına da bağlayıp detaylı ayarları yapabilyorsunuz, ancak ben çok fazla o kısma girmedim.
sana da yardımların için teşekkürler kral. Senin önerdiğin modelin siparişini verdim.

sana da yardımların için teşekkürler kral. Senin önerdiğin modelin siparişini verdim.
Rica ederim dostum iyi akşamlar

Rica ederim ne demek şimdiden hayırlı olsun iyi oyunlar ☺️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,263
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri