Neler Yeni

Aynı seriden olan eski ekran kartı için driver yüklemem gerekir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Güneş Can ilhan
Merhabalar,

Öncelikle yakın zamanda 10.000 TL - 14.000 TL arası bi kasa toplamak istiyorum. Ancak o zamana kadar elimdeki pc ile devam etmek istiyorum. Grafik olarak basit sayılacak oyunlar oynuyorum. (age of empires 2 - LoL - 12 minutes gibi )

Gelelim cevabını merak ettiğim soruya,

"Sapphire r9 390X" ekran kartım vardı ve malesef bozuldu. Ben de onun yerine eski ekran kartım "Sapphire r9 280X" taktım ve direkt kullanmaya başladım. 390x driverini silmedim ve 280x'in driverini da yüklemedim direkt tak çalıştır yaptım. bir iki oyun oynadım sorunsuz çalışıyor ama aklıma takıldı bu driveri silip eskinin driverini yüklemem gerekiyor mu? ek olarak driver tamamen nasıl silebilirim?
Çok teşekkürler şimdiden.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Merhabalar,

Öncelikle yakın zamanda 10.000 TL - 14.000 TL arası bi kasa toplamak istiyorum. Ancak o zamana kadar elimdeki pc ile devam etmek istiyorum. Grafik olarak basit sayılacak oyunlar oynuyorum. (age of empires 2 - LoL - 12 minutes gibi )

Gelelim cevabını merak ettiğim soruya,

"Sapphire r9 390X" ekran kartım vardı ve malesef bozuldu. Ben de onun yerine eski ekran kartım "Sapphire r9 280X" taktım ve direkt kullanmaya başladım. 390x driverini silmedim ve 280x'in driverini da yüklemedim direkt tak çalıştır yaptım. bir iki oyun oynadım sorunsuz çalışıyor ama aklıma takıldı bu driveri silip eskinin driverini yüklemem gerekiyor mu? ek olarak driver tamamen nasıl silebilirim?
Çok teşekkürler şimdiden.

Ddu ile güvenli modda silip 290x driveri kurman gerek

BeKo'O

80+ Silver
Hocam farklı ekran kartı için aynı Driver'ı kullanmayın bu karta uzun vadede zarar verebilir çünkü ne donanımsal yapılandırmaları aynı ne voltaj değerleri aynı, her kartın kendi Driver'ını kurunuz lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Güneş Can ilhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler. DDU baktım youtube'dan hallederim sanırım. iyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,753
Üyeler
164,560
Son üye
MustoCia
Top Bottom