Neler Yeni

Yardım Aynı sorun devam

Xiavo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Orhan
Arkadaslar konuyu guncelliyorum servise yollafigim bilgisayarim elime ulasti serviste ana kart ekran karti herseyin degistigi temizliğin yapildigi termal macunlarin yenilendigi soylendi ilk 1-2 gun birsey farketmedim ama bugun oyuna girdigimde ekranda sıkıntılar oldugunu farkettim ve servise yolladigim sorun aynen oldugu gibi devam ettigini gordum ekranda siyah cizgi ve ekran gelgit oluyordu siyah cizgi gitmis gibi gozukuyor goremedim ama gelgit hala oluyordu simdi ben bu urunu tekrar servise vermektense urun degisimi veya para iadesi alabiliyormuyum amazondan taksitli almistim urunu nasil oluyor surec hakkinda bilgisi olan varmi ürünü 16 agustosta satin aldim urun daha yeni diagnosticteki sorunda devam ediyor
Video asagiya birakicam

Son düzenleme:

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Qwerty1029384756
Boşuna HP markasından uzak durun demiyoruz. Bende Omen 16 modelinde kronik problemler yaşadım. (Yeşil tonu çıkınca ekranda çizgiler çıkıyordu, 96-97 derecelerde geziyordu sıcaklık. 1 kere servise gönderdim hiç bir şey düzelmedi, 14 gün süre dolmadan iadeye gönderdim ve hala iade olmadı THH başvurdum.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,606
Üyeler
164,030
Son üye
yipyipss
Top Bottom