aile paylaşımı ile oynanıyor galibaArkadaşımla birlikte aynı hesaba elden ring almayı planlıyoruz. Aynı hesaptan 2 kişi aynı anda elden ring oynayabilir mi?
(steamı çevrimdışına alınca oynanır mı)
Arkadasin farkli bir hesap acsin sonra sen ona kutuphaneni paylas oynaniyor o sekilde diye biliyorum. Illa ayni hesaptan oynayacaksaniz cevrimdisi moda alip oynayabilirsiniz, cloud save kapatmayi unutmayin.Arkadaşımla birlikte aynı hesaba elden ring almayı planlıyoruz. Aynı hesaptan 2 kişi aynı anda elden ring oynayabilir mi?
hocam cloud save nereden kapanıyor ?Arkadasin farkli bir hesap acsin sonra sen ona kutuphaneni paylas oynaniyor o sekilde diye biliyorum. Illa ayni hesaptan oynayacaksaniz cevrimdisi moda alip oynayabilirsiniz, cloud save kapatmayi unutmayin.
aynı anda girilmiyor aile paylaşımı yapıncada o oyundayken sen oyuna girince arkadaşını 5 dk sonra oyundan atarArkadaşımla birlikte aynı hesaba elden ring almayı planlıyoruz. Aynı hesaptan 2 kişi aynı anda elden ring oynayabilir mi?
Arkadaşımla birlikte aynı hesaba elden ring almayı planlıyoruz. Aynı hesaptan 2 kişi aynı anda elden ring oynayabilir mi?
Aynı bu şekilde oluyor ben denemiştim.aynı anda girilmiyor aile paylaşımı yapıncada o oyundayken sen oyuna girince arkadaşını 5 dk sonra oyundan atar
Post automatically merged:
çevrimdışı modda da olmuyor
Ayarlar -> Cloud Aile paylaşımı yapmayın aynı hesaba girin.hocam cloud save nereden kapanıyor ?