Sanane la adam sormuş*İP TV Kanunun bu maddesinden hareketle, evet IP TV ve/veya benzeri bir uygulama ile sahibinin rızası olmadan yayınlara erişen, kullanan ve yararlanan kişiler hakkında açılacak dava sonucunda 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası veya bunun yerine adli para cezası ile cezalandırılır.
Ya birader bi kullananları yakalasınlar önce awk. Ben daha yeni gircem ortama benim peşimi bırakın.herkes içerde zaten sen ne anlatıyon.Ayrıca ben Polonya kanalları için istiyorum illegal yayınları kullanmayacağım vicdanım rahat o konuda.*İP TV Kanunun bu maddesinden hareketle, evet IP TV ve/veya benzeri bir uygulama ile sahibinin rızası olmadan yayınlara erişen, kullanan ve yararlanan kişiler hakkında açılacak dava sonucunda 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası veya bunun yerine adli para cezası ile cezalandırılır.
Ben kullanın veya kullanmayın demedim sade yasal yükümlülüğü belirttim baştan sade legal kanallar izlenecek deseydin yardımcı olan sayısı artabilirdiYa birader bi kullananları yakalasınlar önce awk. Ben daha yeni gircem ortama benim peşimi bırakın.herkes içerde zaten sen ne anlatıyon.Ayrıca ben Polonya kanalları için istiyorum illegal yayınları kull