Neler Yeni

Threads Aypi tivi Önerisi istiyorum

syncretic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Sinan Sapmaz
Halihazırda gerçekten kullanan ve memnun olan kullanıcıların tavsiyelerine ihtiyacım var reklam yapanlar yazmasın.

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bay fahare
*İP TV Kanunun bu maddesinden hareketle, evet IP TV ve/veya benzeri bir uygulama ile sahibinin rızası olmadan yayınlara erişen, kullanan ve yararlanan kişiler hakkında açılacak dava sonucunda 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası veya bunun yerine adli para cezası ile cezalandırılır.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,791
İsim
Eren Yeager
*İP TV Kanunun bu maddesinden hareketle, evet IP TV ve/veya benzeri bir uygulama ile sahibinin rızası olmadan yayınlara erişen, kullanan ve yararlanan kişiler hakkında açılacak dava sonucunda 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası veya bunun yerine adli para cezası ile cezalandırılır.
Sanane la adam sormuş

syncretic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Sinan Sapmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya birader bi kullananları yakalasınlar önce awk. Ben daha yeni gircem ortama benim peşimi bırakın.herkes içerde zaten sen ne anlatıyon.😁Ayrıca ben Polonya kanalları için istiyorum illegal yayınları kullanmayacağım vicdanım rahat o konuda.🥸

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bay fahare
Ya birader bi kullananları yakalasınlar önce awk. Ben daha yeni gircem ortama benim peşimi bırakın.herkes içerde zaten sen ne anlatıyon.😁Ayrıca ben Polonya kanalları için istiyorum illegal yayınları kull
Ben kullanın veya kullanmayın demedim sade yasal yükümlülüğü belirttim baştan sade legal kanallar ;) izlenecek deseydin yardımcı olan sayısı artabilirdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,468
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman
Top Bottom