Neler Yeni

ayrıldığım kıza geri dönmek istiyorum yardım!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
Ciddi söylüyorum özür dile önce sonra 2 3 gün sonra sevdiği birşeyi yapmaya gidin ne biliyim . Bir kaç hediye falan al biraz sonra ilgi falan göster. Ama özür dileme faslı sana kalmış tüm kritik nokta orada. Kız senin için ağlamış demek ki seviyor.
knk kız köyde bende küçük bir ilçede yaşıyorum köyde yaşıyor ama zengin bir hayatı var yani köy olduğuna bakmayın ama zengin yani

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
hocam bu rehberi öneriyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Habes Maymunu
Ciddi söylüyorum özür dile önce sonra 2 3 gün sonra sevdiği birşeyi yapmaya gidin ne biliyim . Bir kaç hediye falan al biraz sonra ilgi falan göster. Ama özür dileme faslı sana kalmış tüm kritik nokta orada. Kız senin için ağlamış demek ki seviyor.
Bence kıza bu kadar yüz vermemelisin ne kadar seviyor da olsan suçlu da olsan çok yüz verince seni sağmaya başlıyor çünkü.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
knk ben oraya yazmayı unutmuşumda ben kızdan özür diledim ama işte tekrar dönmede ne der bilmiyorum mevzu bu
Kankam kızın sana belli etmesi lazım gözdağı vermesi lazım, seni geri isterse zaten ancak bu şekilde belli eder.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence kıza bu kadar yüz vermemelisin ne kadar seviyor da olsan suçlu da olsan çok yüz verince seni sağmaya başlıyor çünkü.
Alfa olmak lazım işte hocam

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
knk kız köyde bende küçük bir ilçede yaşıyorum köyde yaşıyor ama zengin bir hayatı var yani köy olduğuna bakmayın ama zengin yani
Olsun ister zengin olsun ister fakir gönüller bir olsun mantığı. Git kanka bu kadar pişmansan eğer git özür dile . Kız senin için ağlamış bak insan sevdiği bir şey için ağlar genelde bu tarz düşün .

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
Kankam kızın sana belli etmesi lazım gözdağı vermesi lazım, seni geri isterse zaten ancak bu şekilde belli eder.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alfa olmak lazım işte hocam
reis ozaman instaya gidiyorum ben giriyorum dm ye ne diye başlıyayım ordada bir yardım

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kanka dediğinde haklısındır doğrudur bilmiyorum. Ben böyle şeyler yaşamadım bilmiyorum o kadar malum günümüz kızları sadece yakışıklı olan erkekler kısmına yöneldiği için duvar gibi falan gözüküyoruz onlar için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Habes Maymunu
Kanka dediğinde haklısındır doğrudur bilmiyorum. Ben böyle şeyler yaşamadım bilmiyorum o kadar malum günümüz kızları sadece yakışıklı olan erkekler kısmına yöneldiği için duvar gibi falan gözüküyoruz onlar için.
Duvar değil kanka dolu bir cüzdan ya da çanta gibi görüyorlar.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
reis ozaman instaya gidiyorum ben giriyorum dm ye ne diye başlıyayım ordada bir yardım
Sosyal medyadan özür dilediysen, normal nasıl konuşuyorsan öyle konuş, kendi sıkıp kasma, aklına ne geliyorsa, ama kız seni geri istemeyebilir, konuşmada anlarsın diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mehmet Emin Akgöz

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bu konuya pek katılmıyorum evet tip önemli bir etken ama, sen gidip hiç bir kıza açılmıyorsan, veya ne yapabilirim diye araştırmıyorsan, kendini bu konularda geliştirmiyorsan, bu senin suçundur. Tabii senin etrafındaki kızlarada bağlı bu olaylar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,668
Üyeler
164,716
Son üye
nezamanbitertahmini
Top Bottom