kamyoncu36
80+ Bronze
PUAHAHAGHAASDASqeÇ:Wwr. bune lan
Evet zaten bunları kendimiz için yapmalıyız.Bir kız için bence böyle şeyler iyi gelebiliyor fakat değecek bir insan mı önce buna emin olmalıyız . Bir ikincisi vücudumuz ve sağlığımız için spor yapmalıyız bence. Eğer böyle şeyler yaparsak tek bir kız için ve o hayatımızda yüzümüzün vücudumuzun güzelliği için bizi sevdim zannediyorsa gerçekten değmez.
üstünden kaç sene geçti bu bilgi lazım bir de sevgilisiz kalınca veya sevgisiz kalınca böyle hissetmen normal ama döncem illa diyorsan hatanı kabul etceksin instadan filan yaz sonra hâla aynı okuldaysanız yürü değilseniz yazın olgunlaşmışsa affeder zaten olgunlaşmadıysa affetmezherkese merhaba arkdaşlar öncelikle ben lisede bir kızla sevgili oldum ve ben yürütemedim sonrasında ben ayrılmak istedim işte kız saatlerce okulda ağladı hocalar ailevi bişi oldu zanntti felan ama kız hiç bişi demedi sadece ağladı akşamına allah belanı versin yazdı dm den felan herneyse ben sonra geçen zamanda pişman oldum ama şimdide pişmanım bir kere denemeye kalktım ama cesaret edemedim aklıma burası geldi ne yaparsam kendimi affettiririm nasıl tekrar birlikte olabiliriz sizce taktik varmı ??
2-3 gün konuşsa buluşmaya çağırılmaz ki 1 hafta filan en az sanaldan konuşsun en iyisiCiddi söylüyorum özür dile önce sonra 2 3 gün sonra sevdiği birşeyi yapmaya gidin ne biliyim . Bir kaç hediye falan al biraz sonra ilgi falan göster. Ama özür dileme faslı sana kalmış tüm kritik nokta orada. Kız senin için ağlamış demek ki seviyor.
Açıkçası gold digger falan olmasa bile problem olabilir, özür dileyip hatanı kabul etmek ayrı ya da sadece ayrılmak istemiş bile olabilir adam bak ona da bir şey demiyorum ama "n'olur banağ geri döğn" diye ağlamak bilemiyorum yani, ben kız olsam: "ne değişti ki acaba" der geçerdim. Yine de özür dilemek denenebilir.Kız seni gerçekten seviyorsa ve gold digger değilse bunlar onun için önemli olmaz.
selam de sonra altına yaşadığınız bir güzel anıyı hatırlıyor musun de sevgiliyken ama sakın mesaj uzun olmasın görüldü atarsa cevap yazana kadar bir daha yazma sevgiliye 3 mesajdan fazla üst üste atarsaqn seni umursmamaya başlarsizce nasıl başlmalıyım sohbete ??
o kızlar zaten ayan abla dediğimiz tipler reisEvet brom yani en kötü haliyle, tip ve para aşırı önemli olsaydı, kekoların yanında kız olmazdı.
En kötü dedim zaten reis, ama kısaca, tip para aşırı önemli değil yani bazı arkadaşlar aşırı abartıyor.o kızlar zaten ayan abla dediğimiz tipler reis
evet zaten tipten ve paradan yanında olan kızdan hoşlanmazsın çünkü mesela ilgi alanlarınız farklı oluyor ama gold digger olduğu için yanında bu sefer yani ilişkişden zevk almıyorsun bir şekilde bitiyorEn kötü dedim zaten reis, ama kısaca, tip para aşırı önemli değil yani bazı arkadaşlar aşırı abartıyor.
Forumun playboylarını etiketledimNoldu