AYT Konularını Yazın Bitirmek

Reaksiyon skoru
7
Tekrardan selam arkadaşlar. Bugün AYT ye başladım 10. Sınıf bitirdiğim ve TYT konularım bittiği için. Sizce AYT sayısalı okul başlayana kadar bitirebilir miyim veya siz neler önerirsiniz?

Tekrardan selam arkadaşlar. Bugün AYT ye başladım 10. Sınıf bitirdiğim ve TYT konularım bittiği için. Sizce AYT sayısalı okul başlayana kadar bitirebilir miyim veya siz neler önerirsiniz?
TYT yi bitirmişsen 11 sayısalı okul başlayana kadar bitirebilirsin :) iyi çalışmalar

AYT için daha çooook erken hocam.
Bir durun.
TYT üstüne gidin eksiğiniz yoksa biraz rahatlayın.
Biraz 11 bakabilirsin ama.

11.sınıf konularını bilmeden AYT yapamazsın.

nisan mayıs gibi tekrar çalışman gerekir insan unutkan bir varlık ve bunu şöyleyen ben geçen yks sınavına 3. kez girerek dershane hocalarıyla sağolsun knk olduk.

Bu yıl mart ayının başında başladım çalışmaya, 9 ve 10 konularım bayağı eksikti sonrasında denemeler çözdüm bilgi sarmalı ve toprak gibi yayınların kurumsal denemelerinden 85-86 yaptım 2022 MSÜ’ den 88 net ve 2022 TYT den 83 (zort) yaptım. Tyt konularımda kimyanın şu mol hesaplamaları dışında eksik bir konum yok. Sosyal bilgiler zaten deneme çözerek halledilir oturup coğrafya çalışmak bana çok sıkıcı geliyor. Hedefim okul başlayana kadar AYT sayısal bitirip sonrası full deneme odağında ilerlemek.

Geri