Neler Yeni

AYT Matematik Çalışma Stili Deneme Çözerek Gidilir mi?

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
ibrahim ugur
Şu anda limite başlıyorum. Limitle beraber üç konu kaldı. Bıyıklı Matematik’in kitabıyla çalıştım. Şu anda iki çalışma stili var: Üstüne soru bankası eklemek ya da branş denemesi çözmek. En kötü ihtimalle nisan sonu konular bitiyor. Bayramı falan çıkarırsam, çok temizinden 40 günüm kalıyor. Konuların hepsine %65-70 oranında hakimim. En azından soruyu yapamadığımda neden yanlış yaptığımın analizini yapabiliyorum. 40 gün boyunca günde iki deneme çözerek analiz yapsam, toplamda 80 deneme yapmış olurum. Sınava giren agaların düşüncelerini merak ediyorum.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Arda Eren Aslan
Bence en az 2 kaynak bitirilmeli. Durumunuza göre 3 te olabilir ben Orta ve Zor bitirerek ilerliyorum bitince denemelere geçeceğim. AYT matta ne kadar çok soru çözülürse o kadar iyi

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
ibrahim ugur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence en az 2 kaynak bitirilmeli. Durumunuza göre 3 te olabilir ben Orta ve Zor bitirerek ilerliyorum bitince denemelere geçeceğim
ıkıncı soru bankasında baştakı çoğu soru amelelık gıbı gelıyo bıraz daha kalıte soruları branşa eklıyolar ya amacım zaten 25 yapıyım yeterlı 39 40 dereceye oynamıyorum

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Arda Eren Aslan
ıkıncı soru bankasında baştakı çoğu soru amelelık gıbı gelıyo bıraz daha kalıte soruları branşa eklıyolar ya amacım zaten 25 yapıyım yeterlı 39 40 dereceye oynamıyorum
Asıl bence o sorulardan çok çözmek mantıklı ama hedefinize göre değişir tabii ben biraz kendi hedefim için öneri yaptım.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Arda Eren Aslan
say 20-30k

Top Bottom