Neler Yeni

AYT soruları telegramda sızdırılmış diyorlar doğrumu?

RuthlV5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mert Kirazlı
Her sene aynı olay ÖSYM den herhangi bir soru alamazsınız bunların çıkma olasılığı 0

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
arkadaşlar twitter da bir telegrama yönlendiriyor bu telegram kanalında ise şu gibi sorular atıyorlar bana sahte gibi geldi ama sizinde fikrinizi alıyım dedim belki gerçektir.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

her sene böyle olaylar dönüyor biliyorum ama benim bu sene sınav senem diye bir an merak ettim size soruyum dedim
bunu kaçıracak adam kendine böyle reklam çekmez akıl kârı değil.
kimse mesela bir askeri sır bildiğini ve sattığını açık açık söylemez

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Zamanında olmayam şey değil
mesele çalınması değil.
Mesele çalan kişi böyle duyurmaz.
Gizliden kendi adamlarına verdiler o dönemlerde böyle açıktan bas bas bağırmadılar hatırladığım

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
İnsanlar olarak siz sadece rakamdan ibaretsiniz, değeriniz yok.
Yönetimde tanıdığı olmayan çok çalışacak, seve seve. Yapacak bir şey yok. Olay soruların çalınıp çalınmaması da değil, sizin çözememeniz.

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
Her sene aynı muhabbet, üstün bir varlık inse yine o soruları dışarı çıkaramaz emin olun
B forumsda bile 1000 dolardan escrowlu satışa sunuldu hocam ne çıkaramaz. 2-3 gün önceden sorular ortalıkta dolanmaya başladı. Benim çözdüğüm kitaplardan bile ydt de birebir aynı 3-4 soru çıktı.

futwin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
kadir eren
B forumsda bile 1000 dolardan escrowlu satışa sunuldu hocam ne çıkaramaz. 2-3 gün önceden sorular ortalıkta dolanmaya başladı. Benim çözdüğüm kitaplardan bile ydt de birebir aynı 3-4 soru çıktı.
3, 4 soruya mi 1000 dolar oduyorlar oyle sinav kazanilmaz ki

Örümcek Adam

80+ Bronze
her sene diyorlar

Top Bottom