paragraf olarak (üçdörtbeş sıfır risk) alÇalışacagım dersler bunlar bu dersler için kitap önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
AYT TYT MATEMATİK.
TYT TÜRKÇE .
AYT TYT KİMTA .
AYT TYT FİZİK .
DENEMELER .
PARAGRAF.
ben 11. sınıfta açık ögretime geçtim ve derslerle aram hiç yok 11den sonraki konuların hiçbirini bilmiyorum youtube den izleyip çözegecimdostum seviyene göre önermek çok daha mantıklı netlerini söyleyebilir misin
Miray al en temelden soruyor yazarı aydının yazarıben 11. sınıfta açık ögretime geçtim ve derslerle aram hiç yok 11den sonraki konuların hiçbirini bilmiyorum youtube den izleyip çözegecim
o zaman seviyen aşırı başlangıç neden açık öğretime geçtiğini sorabilir miyim sonuçta iradesizmişsinben 11. sınıfta açık ögretime geçtim ve derslerle aram hiç yok 11den sonraki konuların hiçbirini bilmiyorum youtube den izleyip çözegecim
açıga gemçmemin sebebi okulumun çok fazla olaylı olması her gün ayrı bir olay oluyor bende artık sıkılıp açık ögretime geçmeye karar verdimo zaman seviyen aşırı başlangıç neden açık öğretime geçtiğini sorabilir miyim sonuçta iradesizmişsin
hangi şehirdesinaçıga gemçmemin sebebi okulumun çok fazla olaylı olması her gün ayrı bir olay oluyor bende artık sıkılıp açık ögretime geçmeye karar verdim
bu 11 den 12 ye kadarda sürekli borsa da vakit geçirdim araştırdım bilgi edindim yks hazırlanmamın sebebi ise arkadaşlarımla farklı bir şehire gitmek
Mesaj otomatik birleştirildi:
asıl amacım meslek edinmek degilde aile evinde uzaklaşıp farklı bir konuda kariyer yapmak.
hangi mesleği kaç k istiyorsun ve dershaneye yazıldın mıistanbul
Mesaj otomatik birleştirildi:
esenyurt
dershaneye yazılmadım youtube den çalışmayı düşünüyorum hedef olarakta şimdiden başlayıp bu imkanlarla en max ne yapabilirsemhangi mesleği kaç k istiyorsun ve dershaneye yazıldın mı