Neler Yeni

AYT'den sonraki ders çalışmama isteksizliği.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Normaldede pek çalışan biri değilim ama sınavı önemsiyorum ve çalışmak istiyorum bugün ilk aytmize girdik ondan sonra feci bir isteksizlik başladım yarın okula gitmeyip güzel bir plan program ile 12nin eksik konuları halletmek istiyorum bide ortalama netlerimi söyleyerek üniversitedeki abilerimden öneri almak istiyorum.
TYT:
TÜRKÇE:33+
SOSYAL:12+
Matematik 20+
Fen:5-6 hiç bir konuyu bilmiyorum mantık yürüterek yapıyorum 15 tatilde tyt fen bide ayt mat çalışacağım
TOPLAM ORT: 68-72

AYT:
MATEMATİK:13.25
FEN:9.75

Nasıl çalışma hevesi kazanırım?

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,337
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Heves mi? Sen Türkiye'de yaşıyosun dostum. İt gibi çalışmak zorundasın. İstesen de istemesen de. Ben asgari ücretle hayatta kalmaya çalışırım dersen orasını bilemem. Milyonlarca kişinin girdiği sınavda ODTÜ boğaziçi Bilkent gibi okullara giren bir avuç kişi hariç sefil yaşıyoruz. O yüzden çalışmak zorundasın.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Heves mi? Sen Türkiye'de yaşıyosun dostum. İt gibi çalışmak zorundasın. İstesen de istemesen de. Ben asgari ücretle hayatta kalmaya çalışırım dersen orasını bilemem. Milyonlarca kişinin girdiği sınavda ODTÜ boğaziçi Bilkent gibi okullara giren bir avuç kişi hariç sefil yaşıyoruz. O yüzden çalışmak zorundasın.
16 yıl okuyup asgari ucret almak feci koyuyor şu zamana kadar asgari ücretten az bir geliri olan ailemle geçindim bir şekilde beni zorla okuttular Allah onlardan razı olsun ama onların emeklerinin karşılığını veremiyorum şuan üzerimde feci bir isteksizlik var ne yapsam bilmiyorum

oruchan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Abdullah Oruçhan
Hedefin ne ona göre tavsiye veriyim.

Halit Efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Halit Efe
Reis tyt net iyi msu sinavina gir kendine kara deniz hava subaylik ama bu potansiyelin varsa gir az zorlanirsin ama hayat yasantin luks olur ben ayt de iyi degilim korona donemi filan derken geri kaldim son sene ayt tyt zor oluyor tyt 45 net filan yapiyorum 60 65 yapmam lazim en az onun icin caba gosteriyorum sen zaten yapiyormussum sana tafsiyem bu sekilde olur ama istemen lazim askerligi benim hayalimdi ondan hevesim var ama sen istemiyorsan hic girme bu ise mecbur calisacan o zaman

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Reis tyt net iyi msu sinavina gir kendine kara deniz hava subaylik ama bu potansiyelin varsa gir az zorlanirsin ama hayat yasantin luks olur ben ayt de iyi degilim korona donemi filan derken geri kaldim son sene ayt tyt zor oluyor tyt 45 net filan yapiyorum 60 65 yapmam lazim en az onun icin caba gosteriyorum sen zaten yapiyormussum sana tafsiyem bu sekilde olur ama istemen lazim askerligi benim hayalimdi ondan hevesim var ama sen istemiyorsan hic girme bu ise mecbur calisacan o zaman
Askerliğe hayır demem ama hayalim hep bilgisayar mühendisliğiydi hocam tavsiylerinicin teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hedefin ne ona göre tavsiye veriyim.
25k

oruchan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Abdullah Oruçhan
25k hedef için şimdiki ayt netlerin oldukça düşük. Sana tavsiyem tyt konu calışmayı bırak ve sadece denemelerle ilerlet. Ben tyt konu çalışmayı kasim ayında bırakmıştım. Geri kalam sürede sadece ayt çalıştım. 75 net tyt ile sayısal 5k geldi bana ayt sayesinde. Bu sınavı çok çalışan değil mantıklı çalışan kazanır.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
25k hedef için şimdiki ayt netlerin oldukça düşük. Sana tavsiyem tyt konu calışmayı bırak ve sadece denemelerle ilerlet. Ben tyt konu çalışmayı kasim ayında bırakmıştım. Geri kalam sürede sadece ayt çalıştım. 75 net tyt ile sayısal 5k geldi bana ayt sayesinde. Bu sınavı çok çalışan değil mantıklı çalışan kazanır.
Hocam evet haklısınız bunu biliyorum ama Dediğim gibi tyt fende eksiklerim var bundan dolayı özellikle kimyada ayt yapamıyorum yoksa zaten tyt çalışmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde 75 net ile 5k imkansız gibi bir şey hocam geçen sene abim 77 tyt 77 ayt yaparak 20k yaptı siz nasıl 5k yaptınız?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
16 yıl okuyup asgari ucret almak feci koyuyor şu zamana kadar asgari ücretten az bir geliri olan ailemle geçindim bir şekilde beni zorla okuttular Allah onlardan razı olsun ama onların emeklerinin karşılığını veremiyorum şuan üzerimde feci bir isteksizlik var ne yapsam bilmiyorum
Dostum bazı insanların dediklerine kulak asma mesela okuyup gene asgari çalışıcaz gibi.
Bunu diyen birisi varsa iletişimi kes başta bahane değil bu çünkü üni okumak yetersiz artık ki soruyorum üni okumayanları asgariyle çalıştırıyorlar mı artık?
Herkes üni mezunu çoğu dandik üniversitelerden kısacana asgari bile çalışmak istiyorsan okuyacaksın ki kendini geliştiren ve iyi bir yerden iyi bir bölüm mezunu adam her türlü karşılığını alır
Kendini geliştirenler kazanır şuan.
AYT olarak benim ilk denememde 33 çıktı ama bu yıldırmadı beni.
Ben de üzüldüm netime ve çok kolay sorularda bildiklerimi yanlış yapıp yapabileceklerimi de yapamamıştım.
Buna rağmen pes etmedim ve hırsladnım.
Senin de hedefin daha iyi yapacağım motivasyonu olsun

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Dostum bazı insanların dediklerine kulak asma mesela okuyup gene asgari çalışıcaz gibi.
Bunu diyen birisi varsa iletişimi kes başta bahane değil bu çünkü üni okumak yetersiz artık
Kendini geliştirenler kazanır şuan.
AYT olarak benim ilk denememde 33 çıktı ama bu yıldırmadı beni.
Ben de üzüldüm netime ve çok kolay sorularda bildiklerimi yanlış yapıp yapabileceklerimi de yapamamıştım.
Buna rağmen pes etmedim ve hırsladnım.
Senin de hedefin daha iyi yapacağım motivasyonu olsun
Şuan YKS mi hazırlanıyorsunuz yoksa kazandınız mı hocam?

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,724
İsim
Fatih
Hocam ayt kasmak zorundasın. Hevesine bakma otur zorla kendini alışırsın. Ben hastanede yattım belli bir süre sınav senemde, AYT'ye gerekli hazırlığı yapamamıştım. TYT'den yaptığım 95 net yanında AYT sönük kalınca sıralamam istediğimin altında geldi.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Hocam ayt kasmak zorundasın. Hevesine bakma otur zorla kendini alışırsın. Ben hastanede yattım belli bir süre sınav senemde, AYT'ye gerekli hazırlığı yapamamıştım. TYT'den yaptığım 95 net yanında AYT sönük kalınca sıralamam istediğimin altında geldi.
Hocam farkındayım ama yukardada belirttiğim gibi tyt fen de bazı konular olmadan ayt fen olmuyor onun için tyt feni halletmem gerektiğini düşünüyorum

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,724
İsim
Fatih
Hocam farkındayım ama yukardada belirttiğim gibi tyt fen de bazı konular olmadan ayt fen olmuyor onun için tyt feni halletmem gerektiğini düşünüyorum
Bilmiyorum hocam ben tyt fenden yana çok sorun yasamadim. Sizi doğru anlayamam ve doğru yonlendiremem o yüzden deneyimli arkadaslarin kollarına bırakıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,517
Üyeler
170,376
Son üye
ledrax41
Top Bottom