Neler Yeni

AYT'den sonraki ders çalışmama isteksizliği.

Zechion

80+ Silver
12.sınıfım eksiklerim var ara versem bile bunlar aklımdan çıkmayacak gaiba hastalıktan ve çok yemekten oluyo halsiz hissediyorum .
12. sınıfa göre AYT ve TYT netlerin biraz düşük gibi. Dönemin yarısına gelindi. Bu ara biraz kafanı dağıtmaya bak ondan sonra tam zamanlı çalışma yapman gerekecek. Eğer ki gerçekten büyük bir hedefin varsa sabah akşam çalışman gerekecek, düşünemeyeceğin kadar. Keşke TYT eksiklerinizi 11. sınıftayken tamamlasaydınız.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
12. sınıfa göre AYT ve TYT netlerin biraz düşük gibi. Dönemin yarısına gelindi. Bu ara biraz kafanı dağıtmaya bak ondan sonra tam zamanlı çalışma yapman gerekecek. Eğer ki gerçekten büyük bir hedefin varsa sabah akşam çalışman gerekecek, düşünemeyeceğin kadar. Keşke TYT eksiklerinizi 11. sınıftayken tamamlasaydınız.
Okuldan ve çevremden dolayı sıkıntı yaşadım her kafadan farklı bir ses çıktı yazın yaz kursu adında bir zırvalık yaptılar bize güvenin dediler (geçen sene 120 kişiden 30 tıp çıktı) bizde güvendik hocalar gelmedi kimya hocası son 2 hafta geldi 1 günde kimyasal türler arası etkileşimler, kimyasal hesaplamalar bitirdi biz yapamayınca bide fen lisesi öğrencisi olacaksınız diye bize kızdı devamsızlıktan kalmayacağımı bilsem okula gitmem ama okul gelmezseniz bakanlık silmezse biz hiç silmeyiz diyor mecbur gidiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,514
Üyeler
170,375
Son üye
muslol
Top Bottom