Ben 2021 yks de yaptım. sınav çok daha seçiciydi. ayt öne geçirdi.Birde 75 net ile 5k imkansız gibi bir şey hocam geçen sene abim 77 tyt 77 ayt yaparak 20k yaptı siz nasıl 5k yaptınız?
Ben 2021 yks de yaptım. sınav çok daha seçiciydi. ayt öne geçirdi.Birde 75 net ile 5k imkansız gibi bir şey hocam geçen sene abim 77 tyt 77 ayt yaparak 20k yaptı siz nasıl 5k yaptınız?
Hmm anladım hocam peki şuan nerede okuyorsunuz?Ben 2021 yks de yaptım. sınav çok daha seçiciydi. ayt öne geçirdi.
Hmm anladım hocam peki şuan nerede okuyorsunuz?Ben 2021 yks de yaptım. sınav çok daha seçiciydi. ayt öne geçirdi.
Çalışmaktayız..Şuan YKS mi hazırlanıyorsunuz yoksa kazandınız mı hocam?
Başarılar hocam.Çalışmaktayız..
Sizlere de başarılar dilerim yolunuz açık olsunBaşarılar hocam.
Hamidiye tıp fakültesi 2.sınıfım şuanda. Deneme yapmayı ihmal etmeyin. Sizi en çok geliştirecek şey denemelerdir. Deneme bittikten sonra yanlışları tek tek kontrol edin.Hmm anladım hocam peki şuan nerede okuyorsunuz?
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım hocam teşekkür ederimHamidiye tıp fakültesi 2.sınıfım şuanda. Deneme yapmayı ihmal etmeyin. Sizi en çok geliştirecek şey denemelerdir. Deneme bittikten sonra yanlışları tek tek kontrol edin.
Güzel bir üniversiteden mezun olup asgari alan yoktur. Ankara, İstanbul gibi şehirlerin ileri gelmiş üniversitelerinde okursan kesinlikle çok güzel bir maaş ile çalışır başvurduğu işte direkt işe alınman daha muhtemeldir.16 yıl okuyup asgari ucret almak feci koyuyor şu zamana kadar asgari ücretten az bir geliri olan ailemle geçindim bir şekilde beni zorla okuttular Allah onlardan razı olsun ama onların emeklerinin karşılığını veremiyorum şuan üzerimde feci bir isteksizlik var ne yapsam bilmiyorum
Ondan yanı sıkıntı çekmiyorum şuan sadece ders çalışma hevesim kesildi aniden bugün ve dün hiç çalışmadımGüzel bir üniversiteden mezun olup asgari alan yoktur. Ankara, İstanbul gibi şehirlerin ileri gelmiş üniversitelerinde okursan kesinlikle çok güzel bir maaş ile çalışır başvurduğu işte direkt işe alınman daha muhtemeldir.
Ders çalışmayı seven biriyim fakat soruları çözemediğim zamanlarda direkt soru çözmeyi bırakmaya meyilli bir insanım. Daha 3 gün önce sorular çözerken dün bir konuyu yapamadığım için moral bozukluğu yaşayıp soru çözmekten nefret ettim. Bu örneği verdim çünkü sende de öyle bir şey olabilir. Yapamadığın konu vardır belki, konuyu düzeltip yapabilince eğlencesine varacaksın zaten.Ondan yanı sıkıntı çekmiyorum şuan sadece ders çalışma hevesim kesildi aniden bugün ve dün hiç çalışmadım
Çalışsam bile yapamam dediğim bir konu yok hastayım ondanda olabilir ama çok feci bir isteksizlik var üzerimdeDers çalışmayı seven biriyim fakat soruları çözemediğim zamanlarda direkt soru çözmeyi bırakmaya meyilli bir insanım. Daha 3 gün önce sorular çözerken dün bir konuyu yapamadığım için moral bozukluğu yaşayıp soru çözmekten nefret ettim. Bu örneği verdim çünkü sende de öyle bir şey olabilir. Yapamadığın konu vardır belki, konuyu düzeltip yapabilince eğlencesine varacaksın zaten.
Biraz ara ver kafanı dağıt. Kaçıncı sınıftın ?Çalışsam bile yapamam dediğim bir konu yok hastayım ondanda olabilir ama çok feci bir isteksizlik var üzerimde