Neler Yeni

AYT'den sonraki ders çalışmama isteksizliği.

Sebastian Szymanski

80+ Silver

NT Crane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Kaan
Bu sene yks ye hazırlanıyorum. Sene başında sabah 5 başlayıp 10 12 saat çalışırdım şimdi ise günlük 2-3 saat bile çok çok zor oluyor benimde hevesim tamamiyle gitmiş durumda. Tyt netlerim 80 falan ayt hiç girmedim ama tyt kimya eksik olduğu için ayt kimyada çalışamıyorum. Ayt çalışmamız gerek sınavın %60 kısmı ayt ve ayt bilince yapılabilen bir sınav bununda farkındayım herkes farkında olmalı. En azından ayt çalışmak için kendimi çok zorluyorum umarım hepimiz başarırız. Tyt çalışmak zulüm gibi geliyor bir ara tyt kimya bakıp çok hızlı ayt kimya başlamam gerekiyor hayırlısı bakalım.

oruchan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Abdullah Oruçhan
Hmm anladım hocam peki şuan nerede okuyorsunuz?
Hamidiye tıp fakültesi 2.sınıfım şuanda. Deneme yapmayı ihmal etmeyin. Sizi en çok geliştirecek şey denemelerdir. Deneme bittikten sonra yanlışları tek tek kontrol edin.

Zechion

80+ Silver
16 yıl okuyup asgari ucret almak feci koyuyor şu zamana kadar asgari ücretten az bir geliri olan ailemle geçindim bir şekilde beni zorla okuttular Allah onlardan razı olsun ama onların emeklerinin karşılığını veremiyorum şuan üzerimde feci bir isteksizlik var ne yapsam bilmiyorum
Güzel bir üniversiteden mezun olup asgari alan yoktur. Ankara, İstanbul gibi şehirlerin ileri gelmiş üniversitelerinde okursan kesinlikle çok güzel bir maaş ile çalışır başvurduğu işte direkt işe alınman daha muhtemeldir.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Güzel bir üniversiteden mezun olup asgari alan yoktur. Ankara, İstanbul gibi şehirlerin ileri gelmiş üniversitelerinde okursan kesinlikle çok güzel bir maaş ile çalışır başvurduğu işte direkt işe alınman daha muhtemeldir.
Ondan yanı sıkıntı çekmiyorum şuan sadece ders çalışma hevesim kesildi aniden bugün ve dün hiç çalışmadım

Zechion

80+ Silver
Ondan yanı sıkıntı çekmiyorum şuan sadece ders çalışma hevesim kesildi aniden bugün ve dün hiç çalışmadım
Ders çalışmayı seven biriyim fakat soruları çözemediğim zamanlarda direkt soru çözmeyi bırakmaya meyilli bir insanım. Daha 3 gün önce sorular çözerken dün bir konuyu yapamadığım için moral bozukluğu yaşayıp soru çözmekten nefret ettim. Bu örneği verdim çünkü sende de öyle bir şey olabilir. Yapamadığın konu vardır belki, konuyu düzeltip yapabilince eğlencesine varacaksın zaten.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Ders çalışmayı seven biriyim fakat soruları çözemediğim zamanlarda direkt soru çözmeyi bırakmaya meyilli bir insanım. Daha 3 gün önce sorular çözerken dün bir konuyu yapamadığım için moral bozukluğu yaşayıp soru çözmekten nefret ettim. Bu örneği verdim çünkü sende de öyle bir şey olabilir. Yapamadığın konu vardır belki, konuyu düzeltip yapabilince eğlencesine varacaksın zaten.
Çalışsam bile yapamam dediğim bir konu yok hastayım ondanda olabilir ama çok feci bir isteksizlik var üzerimde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,514
Üyeler
170,375
Son üye
muslol
Top Bottom