Neler Yeni

⚽ AZ Alkmaar 1 🏆 1 Galatasaray ⚽

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ali Gezen
Ezile ezile mi ulan güldürme beni. Gram futboldan anladığınız yok yemin ederim. 1-0 tek bir isabetli şut ile mi ezdin. Git o maçın istatistiklerine bak. Son 2 yıldaki GS-FB maçlarında en çok kimin yendiğine de bak 🤣🤣
Realist olun azıcık. Yapınız Avrupa maçlarına uğramıyor maalesef.
Rakip takımın 2 maçtada bir tane şutu yoksa (isabetliyi geçtik) sahaya gömülmüştür. Biz cahiliz galiba :D

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
Oğuz
Rakip takımın 2 maçtada bir tane şutu yoksa (isabetliyi geçtik) sahaya gömülmüştür. Biz cahiliz galiba
Evet cahilsin büyük ihtimal.
Şutu yok mu GS'nin :D
İsabetli şut ile şut ayrımını yapman gerekiyor önce. Tek bir isabetli şut ve gol ile ezmek olmuyor.
Tüm sezonu da bir maça bağlaman da ayrı cahillik.

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Bora
Yapı falan yok asıl yapı 7 senedir 0 başarıya rağmen klübün başında duranlardır eğer salatasaray bir yapı kurduysa en büyük kanıtı ise Ali koç ve avaraleridir

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ali Gezen
Evet cahilsin büyük ihtimal.
Şutu yok mu GS'nin :D
İsabetli şut ile şut ayrımını yapman gerekiyor önce. Tek bir isabetli şut ve gol ile ezmek olmuyor.
Tüm sezonu da bir maça bağlaman da ayrı cahillik.
102 puan toplayıp estiren uçan kaçan gsnin avrupada rezil olmasıda mı tesadüf? :ROFLMAO:

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,166
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Çaktı osi baba yine
Çaktı derken :D Adamlar bildiğin topu kendi kalelerine attı. Şans da önemli bir faktör tabi, nasibiniz varmış ama öyle çaktı ettilik bir durum ben göremedim.

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Adem Oney
Çaktı derken :D Adamlar bildiğin topu kendi kalelerine attı. Şans da önemli bir faktör tabi, nasibiniz varmış ama öyle çaktı ettilik bir durum ben göremedim.
hocam ona bakılırsa adamların ilk attıgı golde şans her şeyde oldugu gibi futbolda şansları sever

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
Oğuz
102 puan toplayıp estiren uçan kaçan gsnin avrupada rezil olmasıda mı tesadüf? :ROFLMAO:
Yav ne anlatıyorsun Allah için. 99 puan toplayıp ligi hakettik diyen takım rezil olmadı mı yani Avrupada.
Allah için kendinizle çelişmeyin çok komik oluyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom