Neler Yeni

AZ Alkmaar ⚽ 3 🏆 1 ⚽ Fenerbahçe

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Ömer
Benim canım kardeşim cezayı savcı vermez düzenler sadece. Ben şuan senin hakkında dosya düzenleyip versem ceza almıs mi olursun iddianame hazırlanmıs mi olur. Cezayı kim tarafından neyden nasıl aldıklarını araştir sonra gel tekrar konuşacaz. Söz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerci ben niye bunları uyandırmaya calisiyorum ki DEVAAAAMMM
Sürpriz

Bir de şu ''uyandırma'' muhabbetine kopuyorum. Kendinizi nimetten sayıyorsunuz ya. :kekw:

eneskaya6

80+ Silver
Sürpriz

Bir de şu ''uyandırma'' muhabbetine kopuyorum. Kendinizi nimetten sayıyorsunuz ya. :kekw:
Sürpriz dedigi seye bak adam rakibini yensinler diye araba vermek için anlaşıyor.
şikenin en basit şeyi şike bile denmez ama sportmenlige aykırı.
Besiktas madem şampiyon olacak yenilmesin.
Rakibini satın almakla aynı kafeye koyuyorsan vay haline!!!
Boş kaleye vurulamayan toplar topa uzanamayan kaleciler 🤣🤣 senin belki yaşın yetmezde neler izledi bu millet

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Ömer
senin belki yaşın yetmezde neler izledi bu millet
Laflara bak ya :kekw: Hiç utanma arlanma yok ne diyeyim. -De -da eklerini ayırmasını bilmeyenlerle iletişim kurmak zorunda kalıyoruz hallere bak köylü seni. Nimetten sayma bu kadar kendini. ''Şikenin en basit şeyi şike bile denmez...'' :)

eneskaya6

80+ Silver
Laflara bak ya :kekw: Hiç utanma arlanma yok ne diyeyim. -De -da eklerini ayırmasını bilmeyenlerle iletişim kurmak zorunda kalıyoruz hallere bak köylü seni. Nimetten sayma bu kadar kendini. ''Şikenin en basit şeyi şike bile denmez...'' :)
Türkceden önce İngilizce ve Almanca öğrendiğim icin karıştırıyorum kusura bakma köylulugum icin :)
Utanma arlanma olsaydı şuan cevap verecek durumda olmazdın tescilli şikespor

Top Bottom