Neler Yeni

Az bilinen Türk metal grubu tanıtımı: Thrown to the Sun

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
throwntothesun_rop_logo1.jpg

Thrown to the Sun, 2010 yılında Ahmet Saraçoğlu ve Batuhan Bekmen tarafından İstanbul'da kurulmuş Türk technical/progressive death metal grubudur.

İlk albümleri olan Of Oceans and Raindrops’u 2011 yılında, 2. albümleri olan Out of Themselves Things Will Come’ı 2014 yılında çıkardılar.

2016’da yaptıkları açıklamayla dağıldıklarını duyurdular.

unnamed.jpg

Vikipedi
Metalarchives

En çok beğendiğim iki parçalarını örnek olarak bırakıyorum. Keyifli dinlemeler:

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Türk gruplarının en büyük eksiği karakteristik tonlar yazamamaları sanırım.
Sanki stüdyodaki başlangıç gitarıyla default ayarda çalıyorlar gibi. Hepsi birbirine benziyor.

Albüm hazırlığındayken neden dağıldıklarını merak ettim.
Gerçi TR'de yaşamak bile insanı bu kadar zorluyorken, bu tarz müzikler ile piyasada kalmak vs...

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Çok sıradan bir müzik, keşke biraz yerlileştirilse yerelleştirilse

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

Thrown to the Sun, 2010 yılında Ahmet Saraçoğlu ve Batuhan Bekmen tarafından İstanbul'da kurulmuş Türk technical/progressive death metal grubudur.

İlk albümleri olan Of Oceans and Raindrops’u 2011 yılında, 2. albümleri olan Out of Themselves Things Will Come’ı 2014 yılında çıkardılar.

2016’da yaptıkları açıklamayla dağıldıklarını duyurdular.

Alıntıyı görüntüle
Vikipedi
Metalarchives

En çok beğendiğim iki parçalarını örnek olarak bırakıyorum. Keyifli dinlemeler:

Güzelmiş, başarılı buldum.
Çok sıradan bir müzik, keşke biraz yerlileştirilse yerelleştirilse

Yerelleştirilmeye çalışılırsa türden uzaklaşacağını düşünüyorum.

Başka ülkelerdeki metal grupları kendi dillerinde müzikler yapıyorken bizim insanımız neden yapmasın adam anti-sampatiklik beslemede haklı bence
Ne yapmadığını üzerine konuşmak yerine yapılan işe baksak daha iyi olmaz mı? Türkçe çıkarmaya çalışırlarsa kitlesinin kısıtlı olacağı belli zaten. Yeni bir grup oldukları için bu hamle gayet mantıklı bence. Aynısını vaktinde Pentagram da yapmıştı.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Madem konu içinde o kadar yerel merel dendi.
O zaman efsaneyi bırakayım.
İyi seyirler.

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kendilerini türk bir grup olarak tanıtmasınlar o zaman benim dilimdeki insanlar ingilizce muzik yapacaksa ben ne eyleyim o müziği
Kendilerini nerede öyle tanıtmışlar?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Kendilerini türk bir grup olarak tanıtmasınlar o zaman benim dilimdeki insanlar ingilizce muzik yapacaksa ben ne eyleyim o müziği
Hiçbir mecrada biz şöyle Türk'üz böyle milliyetçiyiz gibi bir açıklamaları bulunmuyor zaten. Sadece grubu kuran kişiler Türk olduğu için başlığı Türk metal grubu diye attım. Anadilde metal örneğinin kralını @White Ravens attı işte, izlenme sayısı Ece Ronay'ın kim bilir kaçta kaçı? Açıkçası kendi grubum olsa ben de Türkçe müzik yapmak istemem. Bizim millet anca orasını burasını açandan anlar.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Top Bottom