Neler Yeni

Az bilinen Türk metal grubu tanıtımı: Thrown to the Sun

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bu kısma katılıyorum fakat türk metal grubu diye kendilerini bildirmek yerine sadece metal grubu diyebilirler ne diye türk ismini illa ki belirtmeleri gerekiyor ki ?

Sadece sana göre
Hocam Türk diye belirten benim. Ben de grubun elemanı değilim :D
Kendilerinden "Türk" diye hiçbir yerde bahsetmiyorlar.

Bu konunun devamı niteliğinde. @lşık 'la beraber aklımızda 5-10 "Türkiye kökenli" grup daha vardı hatta seri yapalım diye planlıyorduk.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Hocam Türk diye belirten benim. Ben de grubun elemanı değilim :D
Kendilerinden "Türk" diye hiçbir yerde bahsetmiyorlar.

Bu konunun devamı niteliğinde. @lşık 'la beraber aklımızda 5-10 "Türkiye kökenli" grup daha vardı hatta seri yapalım diye planlıyorduk.

Ha pardon o zaman benim hatam

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sadece sana göre
Tıpkı senin yorumun gibi.
Aradaki tek fark, konu içinde benim düşünceme katılan insanlar olmasına karşılık sen tek başına boşluğa sallıyorsun.
Hâlâ gereksiz yükseldiğinin ve yanıldığının farkına varmadan mücadele etmeye çalışıyor olman üzücü.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Tıpkı senin yorumun gibi.
Aradaki tek fark, konu içinde benim düşünceme katılan insanlar olmasına karşılık sen tek başına boşluğa sallıyorsun.
Hâlâ gereksiz yükseldiğinin ve yanıldığının farkına varmadan mücadele etmeye çalışıyor olman üzücü.

What the hell ? tek başıma bir şeyi düşünüyorum ve bunu savunuyorum diye bu boşlukta olduğum anlamına gelmez ve sana yükselmem merak etme nefesimi tüketemem israf olur

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Yaptıkları müziği "Türkçe" yapmadıkları için "Türk" tantanası yaratıp cümleye "What the hell ?" ile başlamak...

Konu içindeki tek mantıklı cümlen olabilir, iyi forumlar.

iyi de ben sana sırf türkçe konuşacağım diye bir şart koymadım farkındaysan zaten @Evil Belief arkadaşımız gereken açıklamayı yaptı ne diye üstüne üstüne laga luga yapıyorsun ?

Adama haklılık payı verip geri çekildim zaten gelmiş burada bana hareketler sergiliyorsun özel günün mü geldi nedir git tantananı başkasına yap

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
iyi de ben sana sırf türkçe konuşacağım diye bir şart koymadım farkındaysan zaten @Evil Belief arkadaşımız gereken açıklamayı yaptı ne diye üstüne üstüne laga luga yapıyorsun ?

Adama haklılık payı verip geri çekildim zaten gelmiş burada bana hareketler sergiliyorsun özel günün mü geldi nedir git tantananı başkasına yap
Komik.
Ama trajik olanından.
Allah eşine dostuna sabır versin.
İyi forumlar.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Memati ile death metal'in aynı konuda buluşması... DA Forum Exclusive 🤔 :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Vuslat Aktepe
Alıntıyı görüntüle

Thrown to the Sun, 2010 yılında Ahmet Saraçoğlu ve Batuhan Bekmen tarafından İstanbul'da kurulmuş Türk technical/progressive death metal grubudur.

İlk albümleri olan Of Oceans and Raindrops’u 2011 yılında, 2. albümleri olan Out of Themselves Things Will Come’ı 2014 yılında çıkardılar.

2016’da yaptıkları açıklamayla dağıldıklarını duyurdular.

Alıntıyı görüntüle
Vikipedi
Metalarchives

En çok beğendiğim iki parçalarını örnek olarak bırakıyorum. Keyifli dinlemeler:

Ben de bir öneride bulunmak istiyorum. Şu sayfayı bir inceleyin derim. Türkçe prograssive ve symphonic metal yapan biri yada grup. Emin değilim ama harika işleri var. https://youtube.com/channel/UCPy6Ycp3FyKfbGs4AxtKAHw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,523
Üyeler
168,644
Son üye
yusufcn13
Top Bottom