Neler Yeni

Az önce 27g4x aldım nasıl ?

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Mirhan Yalçın
Öbür forumda da arkadaşın konulardan baktım 5 yada 6 kişi sadece sıkıntı yaşamış binlerce satan monitör forumlarda 100 lerce kişi öneriyor 5 kişi sorun yaşayınca arkadaş berbat olduğuna karar vermiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece arkadaşa sıkıntı yaşayanlar üst üste gelmiş oda biraz çekinmiş ama genel bir kanıya varılmamalı

Eline ulaşınca deniyip deneyimlerini yazarsan sevinirim
24 inç olan modeli kullanıyorum 2ay boyunca kullandım şu anda bazı durumlardan dolayı kullanamıyorum. tek beğenmediğim özelliği parlaklık geceleri sorun çıkarmıyor ama hafif güneşli ortamda biraz sorun oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Görkem Köken
24 inç olan modeli kullanıyorum 2ay boyunca kullandım şu anda bazı durumlardan dolayı kullanamıyorum. tek beğenmediğim özelliği parlaklık geceleri sorun çıkarmıyor ama hafif güneşli ortamda biraz sorun oluyor.
bilgilendirme için teşekkürler sistemim koridorda çok sıkıntı çıkarmaz galiba parllaklık

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
24 inç versiyonunu alsan daha iyi olurdu ama bu da güzel hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Görkem Köken
24 inç versiyonunu alsan daha iyi olurdu ama bu da güzel hayırlı olsun
şuan 32 inç televizyon kullanıyorum 24 e düşersem çok küçük gelir diye düşündüm.
birde sadece fps tarzı değil hikayeli oyunlarda oynıyacağım için 27 inç tercih ettim

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
şuan 32 inç televizyon kullanıyorum 24 e düşersem çok küçük gelir diye düşündüm.
birde sadece fps tarzı değil hikayeli oyunlarda oynıyacağım için 27 inç tercih ettim
24 gayet güzel bir ölçü bence ama tercih meselesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Görkem Köken
Öbür forumda da arkadaşın konulardan baktım 5 yada 6 kişi sadece sıkıntı yaşamış binlerce satan monitör forumlarda 100 lerce kişi öneriyor 5 kişi sorun yaşayınca arkadaş berbat olduğuna karar vermiş

Sadece arkadaşa sıkıntı yaşayanlar üst üste gelmiş oda biraz çekinmiş ama genel bir kanıya varılmamalı

Eline ulaşınca deniyip deneyimlerini yazarsan sevinirim
denedim panel kalitesi aşırı iyi hiç ölü piksel çıkmadı çok güzel elime ulaştı malzeme kalitesi aşırı iyi değil ama iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer kerem
denedim panel kalitesi aşırı iyi hiç ölü piksel çıkmadı çok güzel elime ulaştı malzeme kalitesi aşırı iyi değil ama iyi
Bilgilendirdiginiz için saolun bende ya 24 inç olan modelini yada bu modeli alacağım yakında tam alıcaktım 24 inç e zam geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Görkem Köken
Bilgilendirdiginiz için saolun bende ya 24 inç olan modelini yada bu modeli alacağım yakında tam alıcaktım 24 inç e zam geldi
arkadaşıma da aldırcam 24 inç olan modelini o da indirim bekliyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom