Neler Yeni

Az önce az kalsın ÖLÜYORDUM

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Vücudunda muhtemelen yüksek derecede demir eksikliği var, doktora git kan tahlili yaptır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ghost Rilley
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik, Bilgisayar Teknik Servis
Geçmiş olsun.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Doktra görün derim. Geçmiş olsun.

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim

bilaltrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
bilal turan
Olayın yaşanmasına çok olmadı, en fazla 1-1 buçuk dakika olmuştur.

Benim babam kaynakçıydı, şuan çalışmıyor. Yaklaşık 4 yıl önce babam evimize barfix demiri gibi bir şey yaptı, adını bilmiyorum ama biz ona "asılma demiri" diyoruz.
dediğim gibi, 1 dakika falan önce esnemek için oraya gittim, çünkü kendimi iyi hissetmiyordum. zıplayıp tutundum, ve esnemeye başladım ama daha asılmama 10 saniye olmadan gözüm karardı. Neden olduğunu bilmiyorum, günde 2-3 kez oluyor günden güne gittikçe sıklaşmaya başladı. Neyse, gözüm karardığı için hiç bir şey göremedim, Her yer simsiyahtı. Birden zaman yavaşladı, sanki başka bir yere gittim. aklıma saçma saçma şeyler geldi, Rüyadaymış gibiydim. O saçma düşüncelerimin ne olduğunu hatırlamıyorum. ancak çok yüksek sesli bir ses geldi, biraz sonra kendime geldim. gözlerim karıncalanarak netleşti, babam ve ablam oturma odasının kapısından bana bakıyordu. Gülerek onlara "Noluyo lan" dedim. neden bilmiyorum ama hala gülesim var. kafamdan vücuduma gıdıklanma hissi geliyor. sanırım kendimde değilim. hiç acı hissetmiyorum sadece kafamda bir yarık var. Biraz kan aktı lavaboda yıkadım geçti.
knk bendede oluyodu sanırım kan basıncından dolayı gibi bişey ama doktora git drkrm

Top Bottom