Neler Yeni

Az önce yeni sistem aldım sizce nasıl ???

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
Ahmet Yıldırım
Sistemin güzel. Almadan önce konunu görmüş olsam tek modül 16 gb önerirdim. Ve psu gerçekten kalitesiz bir marka. Umarım sorun çıkarmaz hayırlı olsun.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
Draq123
bu fıyata daha iyi sistem var mı hocam su anda
Şuanda yok dediğim gibi fiyatlar uçtu nedeni şirketler 5 ay öncede böyle dalgalanmıştı sonra düştü 3 ay önce bu konudaki sistemi 32k ya felan bulunuyordu
Sistem ihtiyacım olsa ben şuan beklerdim youtube sistemi veya kampanya sistemi bu fiyatlar verilmez fiyatlar şirketler yüzünden artı dolar felan alakası yok o yüzden düşer beklemede kalın

~helloworld

80+ Bronze
Çok Pahalı şu aralar kimseye sistem almasını tavsiye etmiyorum bu fiyatlar mutlaka düşer
söyleyince anlamıyor ama kimse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuanda yok dediğim gibi fiyatlar uçtu nedeni şirketler 5 ay öncede böyle dalgalanmıştı sonra düştü 3 ay önce bu konudaki sistemi 32k ya felan bulunuyordu
Sistem ihtiyacım olsa ben şuan beklerdim youtube sistemi veya kampanya sistemi bu fiyatlar verilmez fiyatlar şirketler yüzünden artı dolar felan alakası yok o yüzden düşer beklemede kalın
illiaki düşecek kimse almazsa kendilerine satacak halleri yok uyarı yiyebilirim ama bunu başka dille de söyleyemezsin, Eşşek gibi düşürecekler fiyatları

ErenErk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Eren Erkaşda
ben de bılıyorum fıyatların yuksek oldugunu onceden cok dusuk sevıyelere ındıgını ama sızın de dedigınız gıbı su anda bu fıyata alınabılecek daha iyi bı sıstem yok maalesef

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
Draq123
ben de bılıyorum fıyatların yuksek oldugunu onceden cok dusuk sevıyelere ındıgını ama sızın de dedigınız gıbı su anda bu fıyata alınabılecek daha iyi bı sıstem yok maalesef
Belki olabilir bakmadım ama bu sisteme 37k da bayılmaz 4070superli sistem 36k ya gelmişti 2 hafta önce onun gibi sistem beklemek çok daha mantıklı
Bu arada 4070super 7800xt den daha iyi kart tartışmaya kabalı aynı felan dicek bebeler gelcek şimdi

QueXy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Asil Eker
Belki olabilir bakmadım ama bu sisteme 37k da bayılmaz 4070superli sistem 36k ya gelmişti 2 hafta önce onun gibi sistem beklemek çok daha mantıklı
Bu arada 4070super 7800xt den daha iyi kart tartışmaya kabalı aynı felan dicek bebeler gelcek şimdi
4070 super daha iyi fakat 4070 değil 4070 superli sistem bu fiayata şuan bulmak zor bende biliyorum 2 ay öncesinde fiyatların çok düşük olduğunu ve ilerde azalabileceğini ama ben şuan bulabildiğim en iyi sistemi aldım kasanın psu su nuda bir çok kişi kötü demiş çok sorun olmaz değil mi ???

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
Draq123
4070 super daha iyi fakat 4070 değil 4070 superli sistem bu fiayata şuan bulmak zor bende biliyorum 2 ay öncesinde fiyatların çok düşük olduğunu ve ilerde azalabileceğini ama ben şuan bulabildiğim en iyi sistemi aldım kasanın psu su nuda bir çok kişi kötü demiş çok sorun olmaz değil mi ???
bekleyince geliyor bulmak zor değil paran önemliyse az bekleyecen

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
Draq123
37k verip bide kötü psu olmuş psu önemli parça kaliteli almada fayda var sorun olabilir
Sistem hiç güzel değil bu arada :(

bu videodaki sistemi al en azından daha az kazık yemiş olursun hem psu kasada iyi ama gene beklemeni öneririm

QueXy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Asil Eker
Soğutucu almadın mı
sistemle beraber alamdım sonradan alıcam kule tipi

37k verip bide kötü psu olmuş psu önemli parça kaliteli almada fayda var sorun olabilir
Sistem hiç güzel değil bu arada :(

bu videodaki sistemi al en azından daha az kazık yemiş olursun hem psu kasada iyi ama gene beklemeni öneririm
dostum o kadarda kötü sistem değil bi psu kötü diye abartma seninki biraz fanboyluğa kaçmaya başladı

Top Bottom