Sanmıyorum olacağını pahalı olan şey vergi girerken vergisini verdiğin için aynı fiyata gelir büyük ihtimal ama deneyen varsa daha iyi bilirArkadaşlar benim aklıma şöyle bir şey geldi azerbaycanda dolar çok düşük 1 dolar 1,40 Manat ediyor bende diyorum ordan bilgisayar alıp gelmek mantıklı mı
kendi kullanıyor muş gibi getire bilirSanmıyorum olacağını pahalı olan şey vergi girerken vergisini verdiğin için aynı fiyata gelir büyük ihtimal ama deneyen varsa daha iyi bilir
oraya gidiş geliş otel vb. parasınıda saymanı öneririm eğer oradan pc alacaksanArkadaşlar benim aklıma şöyle bir şey geldi azerbaycanda dolar çok düşük 1 dolar 1,40 Manat ediyor bende diyorum ordan bilgisayar alıp gelmek mantıklı mı
bak kardeşim aslında ekonomi iyi dolar ve euro yüksek {mizah amaçlı}turk lırasını bırakıp manata mı gecsek
Gidebilirsen git uygun fiyatta pc toplarsın azerbeycanda gittim (akrabalarim var ) kesinlikle git bi gez pcleri uygun ama kendi malınmış gibi göster faturan olsun yanındaAynen öyle
Biz bu siyasetle onuda batırırızturk lırasını bırakıp manata mı gecsek
Kendi malımış gibi nasıl gösterebilirimGidebilirsen git uygun fiyatta PC toplarsın azerbeycanda gittim (akrabalarim var ) kesinlikle git bi gez pcleri uygun ama kendi malınmış gibi göster faturan olsun yanında
1 günlük giderim pansiyonda kalıtım en fazla ne kadar tutar yani ucuz olur geneoraya gidiş geliş otel vb. parasınıda saymanı öneririm eğer oradan PC alacaksan
Abi nerden uyduruyorsunuz böyle şeyleri! Şahsi malın olarak ülkene soktuğun hiçbir şeye vergi ödemezsin. 1 adetten fazla ise ticari amaçlı olduğu saptanır ve ancak öyle vergi kesilirSanmıyorum olacağını pahalı olan şey vergi girerken vergisini verdiğin için aynı fiyata gelir büyük ihtimal ama deneyen varsa daha iyi bilir