Amazonda 7500tl?Arkadaşlar simdi ben boyle bir şey düşünüyorum. Azərbaycandan 7,684.24 TL ps5 satiliyor.Sizce orda alıb burda kaça sata bilirmiyim?
Hocam dijital sürümünün daha ucuz var zaten burada al sat için çok az karlı olur belki de hiç karı olmaz o yüzden bence almayın.Arkadaşlar simdi ben boyle bir şey düşünüyorum. Azərbaycandan 7,684.24 TL ps5 satiliyor.Sizce orda alıb burda kaça sata bilirmiyim?
Anladım ps4 veya ps4 pronasil olur peki?Hocam dijital sürümünün daha ucuz var zaten burada al sat için çok az karlı olur belki de hiç karı olmaz o yüzden bence almayın.
Hocam onlarında fiyatlarına bağlı eğer fiyatlarını söylerseniz yardımcı olabilirim.Anladım ps4 veya ps4 pronasil olur peki?
orada ekran kartları buradan ucuzsa ancak öyle bir ticaret yapabilirsin. belli ki konsollar orada da ucuz değil.Anladım ps4 veya ps4 pronasil olur peki?
2800-3000 tl aralığında ps4 pro 1 tbHocam onlarında fiyatlarına bağlı eğer fiyatlarını söylerseniz yardımcı olabilirim.
Rtx 2060 (6gb) evga ko 6000tlorada ekran kartları buradan ucuzsa ancak öyle bir ticaret yapabilirsin. belli ki konsollar orada da ucuz değil.
Hocam burada 2060 da daha ucuz bence oradan alıp buradan satmak çok karlı olmaz başka bir ülkeden ticaret yapın bence.2800-3000 TL aralığında ps4 pro 1 tb
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rtx 2060 (6gb) evga ko 6000tl
o da pahalı sen bu işi unut benceRtx 2060 (6gb) evga ko 6000tl