F ferdi sasmaz 80+ Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 28 15 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #40 LegendX yazmış: Sorma ya sinirlense tamam diyeceğim ama durduk yere yazıyor. Devamı için tıklayın... Hacı sinirlendim zaten dellendim valla .
LegendX yazmış: Sorma ya sinirlense tamam diyeceğim ama durduk yere yazıyor. Devamı için tıklayın... Hacı sinirlendim zaten dellendim valla .
Yılan Serdar 3T 80+ Gold Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 5,870 En İyi Cevap 2 15 Eylül 2020 #41 Mehmet Yılmaz yazmış: Herkese açık bir forumdayız konuşma diline bakın. Aslanım, yeğenim. Kaç yaşında olduğun sence bu durumda birilerinin umrunda olur mu? Devamı için tıklayın... Umarım yaşı 18'den büyükdür herkese "azlanım yiğenim goçum" demek kolay geliyor internette.
Mehmet Yılmaz yazmış: Herkese açık bir forumdayız konuşma diline bakın. Aslanım, yeğenim. Kaç yaşında olduğun sence bu durumda birilerinin umrunda olur mu? Devamı için tıklayın... Umarım yaşı 18'den büyükdür herkese "azlanım yiğenim goçum" demek kolay geliyor internette.