Neler Yeni

B 450m s2h led bağlama

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
yigit baygut
beyler selam bende b 450m s2h anakart var internet sitesinde aydınlatma bağlanıyor olarak gözüküyor
şimdi ben rgb led bağlarsam herhangi bir uygulamadan kontrol edbilirmiyim

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Anakartın üstünde 4 pinli RGB girişi var. RGB bir LED'i bağlayabilirsin ve RGB FUSION'dan kontrol edebilirsin, ancak sadece 7 renk (istediğin 7 renk) destekleniyor ve sadece bir efekt var. O da statik yani sadece yanma efekti.

Bunlar sorun olmaz dersen alıp kullanabilirsin. Anakartındaki RGB girişi (LED_CPU) işaretli yerde.
1610572939285.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
yigit baygut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartın üstünde 4 pinli RGB girişi var. RGB bir LED'i bağlayabilirsin ve RGB FUSION'dan kontrol edebilirsin, ancak sadece 7 renk (istediğin 7 renk) destekleniyor ve sadece bir efekt var. O da statik yani sadece yanma efekti.

Bunlar sorun olmaz dersen alıp kullanabilirsin. Anakartındaki RGB girişi (LED_CPU) işaretli yerde.
Alıntıyı görüntüle
peki şimdi ben pcden kontrol etmek için alıcam odaya döşücem ledleri yaklaşık 17 metre sorun çıkarırmı acaba
birde saçma olucak ama mobilden falan kontrol etme imkanım varmı ek uygulamalar ile

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
peki şimdi ben pcden kontrol etmek için alıcam odaya döşücem ledleri yaklaşık 17 metre sorun çıkarırmı acaba
17 metreyi besleyebileceğini sanmıyorum.
birde saçma olucak ama mobilden falan kontrol etme imkanım varmı ek uygulamalar ile
RGB FUSION'un mobil desteği yok diye biliyorum.

Eğer o kadar büyük LED kullanacaksan zaten ona ayrı kontrolcü alman çok daha iyi olur.

Top Bottom