ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,925
B ehliyet ile Max kaç kW kaç watt motor kullanılabiliyor internetten bilgi bulamadım merak ediyorum.
50 CC üstünde sanırım bakanlık şuan eğitim istiyor değil mi ? Veya 2 yıl b ehliyeti hazırda kullanmış olmak gibi etkenler var ama 50cc de direk alıp kullanılıyor diye biliyorum 50ccnin ettiği kW kadar mı elektrikli alinabilyor50 cc 3 4 kw olması lazım
en az iki yıl ehliyet 5 yıl icinde kaptırmaması gerekıyor ve dıreksıyon sınavında basarılı olması gerekıyor50 CC üstünde sanırım bakanlık şuan eğitim istiyor değil mi ? Veya 2 yıl b ehliyeti hazırda kullanmış olmak gibi etkenler var ama 50cc de direk alıp kullanılıyor diye biliyorum 50ccnin ettiği kW kadar mı elektrikli alinabilyor
Bu şart 50cc motor için veya 3kw a kadar elektrikli için geçerlimi ben geçerli değil diye biliyorum ama yanlış olmasinen az iki yıl ehliyet 5 yıl icinde kaptırmaması gerekıyor ve dıreksıyon sınavında basarılı olması gerekıyor
Bundan önce 50cc kullanılıyordu ve eğitim vs yoktu bunun için. Sizin dediğiniz 125cc yani 50cc üstü için sürücü belgesi ve 2 yıl b ehliyet şartı var diye biliyorum internette 50cc için eğitim veya başka bir şey istemiyor yazıyorMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Direk B sınıfı ehliyet süremiyor sınav ve sürücü eğitiminden bahsediyor
Benim anladığım yine de direksiyon eğitimi alacakBundan önce 50cc kullanılıyordu ve eğitim vs yoktu bunun için. Sizin dediğiniz 125cc yani 50cc üstü için sürücü belgesi ve 2 yıl b ehliyet şartı var diye biliyorum internette 50cc için eğitim veya başka bir şey istemiyor yazıyor