Neler Yeni

B EHLİYET ELEKTRİKLİ MOTOR SINIRI

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
B ehliyet ile Max kaç kW kaç watt motor kullanılabiliyor internetten bilgi bulamadım merak ediyorum.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
50 cc 3 4 kw olması lazım
50 CC üstünde sanırım bakanlık şuan eğitim istiyor değil mi ? Veya 2 yıl b ehliyeti hazırda kullanmış olmak gibi etkenler var ama 50cc de direk alıp kullanılıyor diye biliyorum 50ccnin ettiği kW kadar mı elektrikli alinabilyor

Gurkanpiro

80+ Gold
50 CC üstünde sanırım bakanlık şuan eğitim istiyor değil mi ? Veya 2 yıl b ehliyeti hazırda kullanmış olmak gibi etkenler var ama 50cc de direk alıp kullanılıyor diye biliyorum 50ccnin ettiği kW kadar mı elektrikli alinabilyor
en az iki yıl ehliyet 5 yıl icinde kaptırmaması gerekıyor ve dıreksıyon sınavında basarılı olması gerekıyor

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
en az iki yıl ehliyet 5 yıl icinde kaptırmaması gerekıyor ve dıreksıyon sınavında basarılı olması gerekıyor
Bu şart 50cc motor için veya 3kw a kadar elektrikli için geçerlimi ben geçerli değil diye biliyorum ama yanlış olmasin

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
B sınıfı ehliyetle hiçbir eğitim ya da sertifika almaksızın 50cc motosiklet kullanabilirsiniz. Ben kullanıyorum. A2 ehliyetimi alana kadar hem trafiğe alışırım hem de motora devam eder miyim etmez miyim yapabilir miyim tarzında denemek için almıştım. Anladım ki 50cc motorlar arasında en tehlikelisi. Çok daha dikkatli olmanız lazım. Zaten sağdan gidiyorsunuz bide sağdaki çatala soldan katılmaya çalışırken dibinizde sizi ezmeye çalışan araçlarla çok fazla karşılaşıyorsunuz. Gaz versen gitmiyo kaçamıyorsun fren yapıp kendini arabanın yanından çekmen lazım. Kimsenin umrunda değil. Dolayısıyla A sınıfı bir ehliyet alın ve en düşük 125cc bir motorla başlayın. 125cc sizi kaçırır ama otobanda yine çekersiniz. Otobanda da min 200cc başlangıç motoru sayılabilecek motorlardan bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,341
Üyeler
161,036
Son üye
RLEX
Top Bottom