Neler Yeni

B&H Photo Video güvenilir mi?

Daehyun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Dae
Merhaba, ben Deepcool Assassin III adlı bir hava soğutucu almak istiyorum ve kargo fiyatıyla beraber anca 600 liraya geliyor. Bana biraz ucuz geldi açıkçası, cünkü en iyi hava soğutuculardan bir tanesi. Bu fiyatta gümrük vergisi de dahil mi yoksa sonradan mı ödemem lazım?

Teşekkürler.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Gümrük ve gönderi ücreti sonradan belli olur. Gümrük ücretini ekledikten sonra 800-900 lira tutabilir. O kadar para verdikten sonra Noctua alın daha iyi. Yanında tam dolu macunu da geliyor. En azından garantisi de olur.

Daehyun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Dae
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gümrük ve gönderi ücreti sonradan belli olur. Gümrük ücretini ekledikten sonra 800-900 lira tutabilir. O kadar para verdikten sonra Noctua alın daha iyi. Yanında tam dolu macunu da geliyor. En azından garantisi de olur.
Eğer Noctua alırsam NH-D15 alırım o zaman. Peki, Türkiye'de o model bulunur mu? Malesef bulamadım şimdiye kadar.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Eğer Noctua alırsam NH-D15 alırım o zaman. Peki, Türkiye'de o model bulunur mu? Malesef bulamadım şimdiye kadar.
Virüsten dolayı bulamayabilirsiniz ve fiyatlarını haddinden fazla yükselttiler. Scythe adında bir marka var. Yabancı sitelerde yüksek puan almışlar, fakat kullanmadığım için yorum yapamıyorum. Bazı modelleri Türkiye'de yok. Fotoğrafta çift fanlı olarak görünüyor, fakat bazı yerlerde tek fanlı. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-scythe-mugen-5-cpu-sogutucu-fiyati,556372589.html

Son düzenleme:

Daehyun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Dae
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virüsten dolayı bulamayabilirsiniz ve fiyatlarını haddinden fazla yükselttiler. Scythe adında bir marka var. Yabancı sitelerde yüksek puan almışlar, fakat kullanmadığım için yorum yapamıyorum. Bazı modelleri Türkiye'de yok. Fotoğrafta çift fanlı olarak görünüyor, fakat bazı yerlerde tek fanlı. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-scythe-mugen-5-cpu-sogutucu-fiyati,556372589.html
Gayet güzel bir soğutucu. Hoşuma gitti, tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Top Bottom