fgoren
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 626
Yasak değil mi ?Ehliyetim var, alalı bir kaç ay oldu. Tek başıma çıkıyorum.
Yasak değil mi ?Ehliyetim var, alalı bir kaç ay oldu. Tek başıma çıkıyorum.
1 Milyon a da adam akıllı BMW kalmadı ALLAHIN 3 kasası bile 800-900 den başlıyor o da feleğin çemberinden geçmiş her kavşakta yanlamış BMW ler.Temizlerinden bahsetmiyorum bile.ehliyet almak sorun değilde araba olmayınca biraz koyuyor insana ehliyet alıyoruz araba olmayınca ehliyet boşa almış oluyoruz araba almak istesek 1milyon TL
kral bmw sevdalısı oldumdan bmw m serisi aşığım sen hangi serisine aşıksın renocedes çok abartıyorlar ya1 Milyon a da adam akıllı BMW kalmadı ALLAHIN 3 kasası bile 800-900 den başlıyor o da feleğin çemberinden geçmiş her kavşakta yanlamış BMW ler.Temizlerinden bahsetmiyorum bile.
Araba Kiralayamıyorsun 2 yılStaj ehliyeti ne?
Hayır kendi arabanı kullanabilirsin ama 2 yıl araba kiralayamazsın ablam sürücü kursunda çalışıyorYasak değil mi ?
var kardeşim benim öyleydi 2 sene geçti ilk stajyer ehliyeti veriyorlar 2 sene dolduktan sonra normal ehliyetin oluyorÖyle bir şey yok dostum.d
ehliyet alıcaz 2 yıl sonra dolunca noluyor acaba ehliyeti geri mi alıyorlar arabası olmayanAraba Kiralayamıyorsun 2 yıl
10k yı bulur
stajer ehliyette hatasız sürmeni isterler direkt el konuluyor (alkol,suçlu kaza gibi) tekrardan en başa dönüyorsun ehliyet kursları zart zurtStaj ehliyeti denilen mevzu 2 yıl boyunca ehliyet puanının düşük tutulmasıdır. Kaza vb. durumlarda ceza alırsanız ehliyet puanından düşülür. Ehliyet puanınız 0 olursa ehliyetinize kademeli olarak el konur. Sürekli 0 puana düşürülmesi sonucunda kalıcı olarak ehliyetiniz elinizden alınır. Yeni ehliyet alanların sürüşe ve trafiğe alışılması için yapılmış güzel bir uygulamadır.
Hocam normal ehliyet değişen bir şey olmuyor ki sınıf eklemedikten sonra yenilenmezvar kardeşim benim öyleydi 2 sene geçti ilk stajyer ehliyeti veriyorlar 2 sene dolduktan sonra normal ehliyetin oluyor
arabam yok staj ehliyet 2 yıl hiç bir şey yapmağınca elimizden alıyorlar mı yada bizde mi duruyor hiç ceza yemezsekvar kardeşim benim öyleydi 2 sene geçti ilk stajyer ehliyeti veriyorlar 2 sene dolduktan sonra normal ehliyetin oluyor
Benimde tertemiz bir 30-40 Bin KM de hatasız boyasız bir F30 alıp modifiye etmeyi çok istiyorum herşeyi kafama göre yapayım.kral bmw sevdalısı oldumdan bmw m serisi aşığım sen hangi serisine aşıksın renocedes çok abartıyorlar ya
artık 1 yıl (moov tiktak gibi yerler)Araba Kiralayamıyorsun 2 yıl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayır kendi arabanı kullanabilirsin ama 2 yıl araba kiralayamazsın ablam sürücü kursunda çalışıyor
yok yok öyle bir şey sen ehliyetini al 2 yıl düzgün kullan 2 sene sonra 100 ceza puanı oluyor ceza yersen bu puandan düşülürarabam yok staj ehliyet 2 yıl hiç bir şey yapmağınca elimizden alıyorlar mı yada bizde mi duruyor hiç ceza yemezsek
1 yıl artık.Araba Kiralayamıyorsun 2 yıl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayır kendi arabanı kullanabilirsin ama 2 yıl araba kiralayamazsın ablam sürücü kursunda çalışıyor
Hayır neden alsınlar ki sınavı geçtin ne de olsaehliyet alıcaz 2 yıl sonra dolunca noluyor acaba ehliyeti geri mi alıyorlar arabası olmayan
yok kardeş oradaki eğitmenler uyarıyor dikkatli kullan kazaya karışma gibisindenarabam yok staj ehliyet 2 yıl hiç bir şey yapmağınca elimizden alıyorlar mı yada bizde mi duruyor hiç ceza yemezsek