Neler Yeni

B.sınıfı ehliyet alma şartları

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,882
İsim
.
ehliyet almak sorun değilde araba olmayınca biraz koyuyor insana ehliyet alıyoruz araba olmayınca ehliyet boşa almış oluyoruz araba almak istesek 1milyon TL
1 Milyon a da adam akıllı BMW kalmadı ALLAHIN 3 kasası bile 800-900 den başlıyor o da feleğin çemberinden geçmiş her kavşakta yanlamış BMW ler.Temizlerinden bahsetmiyorum bile.

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
1 Milyon a da adam akıllı BMW kalmadı ALLAHIN 3 kasası bile 800-900 den başlıyor o da feleğin çemberinden geçmiş her kavşakta yanlamış BMW ler.Temizlerinden bahsetmiyorum bile.
kral bmw sevdalısı oldumdan bmw m serisi aşığım sen hangi serisine aşıksın renocedes çok abartıyorlar ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut Yüğrük
Staj ehliyeti denilen mevzu 2 yıl boyunca ehliyet puanının düşük tutulmasıdır. Kaza vb. durumlarda ceza alırsanız ehliyet puanından düşülür. Ehliyet puanınız 0 olursa ehliyetinize kademeli olarak el konur. Sürekli 0 puana düşürülmesi sonucunda kalıcı olarak ehliyetiniz elinizden alınır. Yeni ehliyet alanların sürüşe ve trafiğe alışılması için yapılmış güzel bir uygulamadır.
stajer ehliyette hatasız sürmeni isterler direkt el konuluyor (alkol,suçlu kaza gibi) tekrardan en başa dönüyorsun ehliyet kursları zart zurt
Mesaj otomatik birleştirildi:

var kardeşim benim öyleydi 2 sene geçti ilk stajyer ehliyeti veriyorlar 2 sene dolduktan sonra normal ehliyetin oluyor
Hocam normal ehliyet değişen bir şey olmuyor ki sınıf eklemedikten sonra yenilenmez

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
var kardeşim benim öyleydi 2 sene geçti ilk stajyer ehliyeti veriyorlar 2 sene dolduktan sonra normal ehliyetin oluyor
arabam yok staj ehliyet 2 yıl hiç bir şey yapmağınca elimizden alıyorlar mı yada bizde mi duruyor hiç ceza yemezsek

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,882
İsim
.
kral bmw sevdalısı oldumdan bmw m serisi aşığım sen hangi serisine aşıksın renocedes çok abartıyorlar ya
Benimde tertemiz bir 30-40 Bin KM de hatasız boyasız bir F30 alıp modifiye etmeyi çok istiyorum herşeyi kafama göre yapayım.
Body Kitler NBT ler Jantlar M direksiyonlar Göğüs e alcantara kaplama öfffff.
Gelde al alabilyorsan şimdi F30.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut Yüğrük
Araba Kiralayamıyorsun 2 yıl

Hayır kendi arabanı kullanabilirsin ama 2 yıl araba kiralayamazsın ablam sürücü kursunda çalışıyor
artık 1 yıl (moov tiktak gibi yerler)

arabam yok staj ehliyet 2 yıl hiç bir şey yapmağınca elimizden alıyorlar mı yada bizde mi duruyor hiç ceza yemezsek
yok yok öyle bir şey sen ehliyetini al 2 yıl düzgün kullan 2 sene sonra 100 ceza puanı oluyor ceza yersen bu puandan düşülür

şahin doğan

80+ Platinum
Araba Kiralayamıyorsun 2 yıl

Hayır kendi arabanı kullanabilirsin ama 2 yıl araba kiralayamazsın ablam sürücü kursunda çalışıyor
1 yıl artık.

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
yok kardeş oradaki eğitmenler uyarıyor dikkatli kullan kazaya karışma gibisinden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,166
Üyeler
160,956
Son üye
neo.demir
Top Bottom