Ufukizm
80+
- Reaksiyon skoru
- 121
Sanırım 2 bin TL de emniyete veriyorsunuz 7, 7.5k civarı tutuyor toplamSancaktepe çok uzak kalıyor toplam kaç TL oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O kadar param yon
Sanırım 2 bin TL de emniyete veriyorsunuz 7, 7.5k civarı tutuyor toplamSancaktepe çok uzak kalıyor toplam kaç TL oldu
O kadar param yon
kurs ücretine yapabiliyorlar ama yapmaya da bilirler 2-3 taksit genel olarak yapılıyor diye biliyorumVay be fiyatlara bak
İstanbuldayim 11k yi bulur galiba
Taksit yapilabiliyomu
Yaparlar ama kurs ödemesini bitirmeden seni direksiyon sınavına sokmazlar diye biliyorum emin değilimTaksit yapilabiliyomu
ben 3 hafta önce sordum kurs için 6k dediler harçla birlikte 9k ya filan denk geliyor sanırımB sınıfı ehliyet ücreti tam.ne kadar giden kursa soran vs varmi
İyiymişben 3 hafta önce sordum kurs için 6k dediler harçla birlikte 9k ya filan denk geliyor sanırım
6k sürücü kursu ücretidir. 3260₺ harç 9k filan buluyor.ben 3 hafta önce sordum kurs için 6k dediler harçla birlikte 9k ya filan denk geliyor sanırım
istanbulda o fiyata sordum mersine taşındım 4.5k kurs ücreti 3260 harç ödedim tek seferde geçtim sınavları aldım ehliyeti 2 aya yakındır paşalar gibi sürüyorum aracı6k sürücü kursu ücretidir. 3260₺ harç 9k filan buluyor.
Her direksiyon dersinden kaldıgında + ekstra 1250₺ alınıyor.
Resmi evrakta 6000₺ ama ben arçelikte çalışıyorum kurs sahibi müşterimdi 3k anlaştık 3 taksit 1k 1k ödedimistanbulda o fiyata sordum mersine taşındım 4.5k kurs ücreti 3260 harç ödedim tek seferde geçtim sınavları aldım ehliyeti 2 aya yakındır paşalar gibi sürüyorum aracı
iyiymiş bayaResmi evrakta 6000₺ ama ben arçelikte çalışıyorum kurs sahibi müşterimdi 3k anlaştık 3 taksit 1k 1k ödedimEhliyeti komple 6350₺ aldım