Kendim A320M Anakarta 5600x taktım sorunsuz kullandım. Performans kaybı bile yok hocam merak etme.BİOS Update yapman şart ona göre yoksa pc açılmazMerhaba biraz önce her yerde destekler olarak gördüğüm için b350 m-k anakartıma ryzen 5 5600 sipariş ettim ancak kendimde sormak istiyorum,bir sıkıntı olur mu desteklemesinde acaba?
hocam çok teşekkür ederim,şu an ki bios sürümü 5602 gözüküyor güncelleme gerekli mi?Kendim A320M Anakarta 5600x taktım sorunsuz kullandım. Performans kaybı bile yok hocam merak etme.BİOS Update yapman şart ona göre yoksa pc açılmaz
Anakart modelini markasını internetten bakman gerekiyor mesela MSI ise sitesine girip en son biosu flaş belleğe aktarıp kurman gerek biraz zahmetli bir şey daha önce yapmadıysan internetten videolarını izlemen şart ve bios güncellemeden sakın 5600 ü takma.hocam çok teşekkür ederim,şu an ki bios sürümü 5602 gözüküyor güncelleme gerekli mi?
anakartın biosuna girdiğimde ''via internet'' şeklinde bir şey var onla güncellesem sorun olur mu? şu an elimdeki flash bellekler bozukAnakart modelini markasını internetten bakman gerekiyor mesela MSI ise sitesine girip en son biosu flaş belleğe aktarıp kurman gerek biraz zahmetli bir şey daha önce yapmadıysan internetten videolarını izlemen şart ve bios güncellemeden sakın 5600 ü takma.
Via internet ile hiç denemediğim için yönlendirmem dogru olmaz araştırabilirsin google dan.anakartın biosuna girdiğimde ''via internet'' şeklinde bir şey var onla güncellesem sorun olur mu? şu an elimdeki flash bellekler bozuk