Neler Yeni

B450 Anakart Önerisi

19EMD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Metehan Deniz
Herkese selam. Yakın zamanda ilk bilgisayarımı dizeceğim. Şimdiden Ryzen 5 2600 işlemcimi aldım bile. RTX 2060 ve 16 GB 3600 MHz RAM ile birlikte çalışabilecek güzel bir anakart önerilerinizi bekliyorum. Anakartlar hakkında pek bir bilgim yok, o yüzden yardımlarınıza muhtacım. OC yapmayı düşünmüyorum. Eğer yaparsam çok az bir miktar yaparım. ASUS PRIME serisi hariç önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim.

Chry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Talha
B550 yonga setini de bekleyebilirsiniz. Bekleyemem diyorsanız MSI B450 Tomahawk veya ASRock B450 Pro4 alabilirsiniz. Piyasada herkesin aldığı ve kullandığı kartlardır.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,608
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Bütçe?

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
kendini biraz zorla b450 tuf pro gaming al

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,608
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop

DrWaterbender

80+ Bronze
Gigabyte B450 AORUS M
Bunuda inceleyin

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
B450M S2H ile çok bir farkı yok, PCB'nin rengi değişik ve 1 adet yerine 2 adet fan girişine sahip. En azından 50 ₺ daha koyun ve B450-A PRO MAX alın hocam.

Kendim de kullanıyorum, onun üstüne biraz daha koyulup B450 TOMAHAWK MAX alınabiliyor zaten.
yanlış anlamayında MSİ markasını bundan sonra kullanmam servis konusunda defalarca mahkemelik olduk
servise götürdüğün hiçbir ürüne bakmıyorlar arıza tespitine para istiyorlar ve hemen hemen her parçaya kullanıcı hatası diyorlar.SErvisteki hiçbir elemanı konuya hakim değiller teknik bilgileri sıfır.
Kendim 10-12 kere yaşadım daha 1 ay önce bozuk gelen anakarta kullanıcı hatası dediler araya birilerini sokup paramı kurtardım.
Kendim bizzat 100-150 tane pc toplamış ve bu parçaları kullanmış birisi olarak penta ve asustan şaşmam yada asrock alabilir.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,608
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
yanlış anlamayında MSİ markasını bundan sonra kullanmam servis konusunda defalarca mahkemelik olduk
servise götürdüğün hiçbir ürüne bakmıyorlar arıza tespitine para istiyorlar ve hemen hemen her parçaya kullanıcı hatası diyorlar.SErvisteki hiçbir elemanı konuya hakim değiller teknik bilgileri sıfır.
Kendim 10-12 kere yaşadım daha 1 ay önce bozuk gelen anakarta kullanıcı hatası dediler araya birilerini sokup paramı kurtardım.
Kendim bizzat 100-150 tane PC toplamış ve bu parçaları kullanmış birisi olarak penta ve asustan şaşmam yada asrock alabilir.
Siz yaşamış olabilirsiniz ancak başka biri de yaşayacak diye bir şey yok. Ayrıca MSI'ın başka ürününde sorun yaşamışsınız büyük bir ihtimalle, bu anakartta sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Siz yaşamış olabilirsiniz ancak başka biri de yaşayacak diye bir şey yok. Ayrıca MSI'ın başka ürününde sorun yaşamışsınız büyük bir ihtimalle, bu anakartta sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
hayatında kaç tane msi anakart aldın da kurdun firma ismi veriliyormu bilmiyorumm ama cevizlibağda 2 sene çalıştım 2 senede kendim bilgisayarcı olarak msi asus asrock gigabyte firmalarıyla anakartlar kullanarak pc topladım
Ben size ürünler arıza demiyorum tekrar okuyun servis noktasında oluşabilecek mağduriyetten bahsediyorum.
MSİ firmasını bir son kullanıcı olarak sadece servispoint adlı servisinden dolayı tercih etmem
Mesaj otomatik birleştirildi:

bozuk çıkan anakartlarda asus değişim yapıyor msi kullanıcı hatası diyor.
Hemde hiç incelemeden gidip bakıyorsun bakmamışlar bile orda öylece yatıyor kart :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,714
Üyeler
159,204
Son üye
rashone
Top Bottom