B450 Anakart Önerisi

hayatında kaç tane MSI anakart aldın da kurdun firma ismi veriliyormu bilmiyorumm ama cevizlibağda 2 sene çalıştım 2 senede kendim bilgisayarcı olarak MSI Asus asrock Gigabyte firmalarıyla anakartlar kullanarak PC topladım
Ben size ürünler arıza demiyorum tekrar okuyun servis noktasında oluşabilecek mağduriyetten bahsediyorum.
MSİ firmasını bir son kullanıcı olarak sadece servispoint adlı servisinden dolayı tercih etmem
Bilgisayarcıda çalışmışlığım var, elime sizden çok geçtiğini söyleyebilirim. Ayrıca 2 tane de MSI anakart edinmişliğim var. Doğrudur siz tercih etmeyebilirsiniz ancak biz "kağıt üstünde" yaptığımız sistemlerde öneriyoruz, ayrıca önerdiğimiz model B450 chipsetli anakartların arasından en iyi VRM'e sahip olan model. Boşuna önerdiğimi sanmıyorum hocam.

Bilgisayarcıda çalışmışlığım var, elime sizden çok geçtiğini söyleyebilirim. Ayrıca 2 tane de MSI anakart edinmişliğim var. Doğrudur siz tercih etmeyebilirsiniz ancak biz "kağıt üstünde" yaptığımız sistemlerde öneriyoruz, ayrıca önerdiğimiz model B450 chipsetli anakartların arasından en iyi VRM'e sahip olan model. Boşuna önerdiğimi sanmıyorum hocam.
Kağıt üstündeki sistemi götürün servispointe şişliye diyin kağıt üzerinde bunun bozulmaması lazımdı :D
Msi ın servisteki çalışanları sokak elektronikçisinden bile bilgisizler.
başkada bişey demiyorumm

Kağıt üstündeki sistemi götürün servispointe şişliye diyin kağıt üzerinde bunun bozulmaması lazımdı :D
MSI ın servisteki çalışanları sokak elektronikçisinden bile bilgisizler.
başkada bişey demiyorumm
Doğrudur hocam. Ben yaptığım her tavsiyeyi kendi bilgim dahilinde veriyorum, kendim sorun yaşamadım siz yaşamış olabilirsiniz bunda sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,474
Üyeler
187,841
Son üye
zlatan29
Geri