Yardım AM5 için Anakart ve Ram Önerisi

bu anakartı al, n11 de tekramarket resmi msi satıcısı güvenilir.
yalnız almadan önce
n11 yeni üyelik aç oradan 200tl kupon kap (sanırım hemen gelmiyor 1 saate gelir gibi)
mastercard ile anakartı öde oradan da 300tl indirim etti sana 500tl
anakart 6650tl 3taksit al geç
bu anakartta şuan patriot ram kullanıyorum. 0 problem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

patriot 7400mhz dual kitli rami
ben 6000mhzde kullanıyorum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Destek listesinde benim ramler yok. Sizin kullandığınız ramle benim ram aynı mı acaba?
Öncelikle Amazondan alıp iade edebileceğim şekilde almayı tercih edebilirim. En azından uyumsuzluk falan olursa iade şansım olur. Ama güzel fiyatmış.

Ekler

• Ekran Resmi 2025-11-07 00.02.40.webp
    Ekran Resmi 2025-11-07 00.02.40.webp
    107.9 KB · Hit: 6
bu anakartı ben de beğeniyorum. b850 olması şart mı? 7500f veya 9500f düşünüyorum
7500f düşünüyorsan msi b650 al
9500f düşünüyorsan b850 al performans iyice çıtaya çıkart.
yine n11 de
b850 var
kuponla , mastercardla yine 6400 alınır sadece wifi yok arka portlar kırpılmış, tasarım güzel

Destek listesinde benim ramler yok. Sizin kullandığınız ramle benim ram aynı mı acaba?
Öncelikle Amazondan alıp iade edebileceğim şekilde almayı tercih edebilirim. En azından uyumsuzluk falan olursa iade şansım olur. Ama güzel fiyatmış.
ben ram alırken uyumluluğa hiç bakmıyorum ki (zamlardan önce fiyatına bakıyordum) :)

Valla hocam son 1 ayda 4-5 tane anakart denedim Am5 olsun Intel Core Ultra olsun. Hepsinde sorun yaşadım. :(
bende asus prime b650ma wifi 2 de xpg lancer blade 6000mhz cl30 ram expo da açamadım. manuel değerlerle açtım
amd en güzel anakart msi yapıyor. bugüne kadar bana bi sıkıntı yaşatmadı
onun hariçi
kingston
crucial
corsair
patriot
goodram
lexar
gibi ramlar dd5 kullandım bi problem görmedim
edit: team ramlardan uzak dur ondan sıkıntı yaşadım ama anakarttan da olabilir asrock'tu
(win geç açılıyordu)

bu anakartı ben de beğeniyorum. b850 olması şart mı? 7500f veya 9500f düşünüyorum
Hocam şu anki 9500f fiyatına değmez 9200 tl ye 9600x var zaten bütcenize göre karar verin arada 1.5 kattan fazla fiyat farkı var 7500f f/p olduğu için 9500f mantıklı olmak zorunda değil.

bu anakartı al, n11 de tekramarket resmi msi satıcısı güvenilir.
yalnız almadan önce
n11 yeni üyelik aç oradan 200tl kupon kap (sanırım hemen gelmiyor 1 saate gelir gibi)
mastercard ile anakartı öde oradan da 300tl indirim etti sana 500tl
anakart 6650tl 3taksit al geç
bu anakartta şuan patriot ram kullanıyorum. 0 problem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

patriot 7400mhz dual kitli rami
ben 6000mhzde kullanıyorum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
O zaman bu anakartı alayım hocam. Muhtemelen uyumluluk sorunum kalmaz gibi duruyor.

O zaman bu anakartı alayım hocam. Muhtemelen uyumluluk sorunum kalmaz gibi duruyor.
msi al patriot çalışır. gigabyte ise iade yolla. dediğim yöntemle yaparsan 6650 gelir ayrıca banka kampanyasına da katıl oradan da 200-300puan gelse mis :)

msi al patriot çalışır. gigabyte ise iade yolla. dediğim yöntemle yaparsan 6650 gelir ayrıca banka kampanyasına da katıl oradan da 200-300puan gelse mis :)
Artık güvenemiyorum hocam başıma gelecekleri bildiğim için önce Amazondan alıp iade edilebilirliği garantiye aldım şimdilik eğer sorunsuz olursa ve indirim devam ederse oradan alırım artık :)

Artık güvenemiyorum hocam başıma gelecekleri bildiğim için önce Amazondan alıp iade edilebilirliği garantiye aldım şimdilik eğer sorunsuz olursa ve indirim devam ederse oradan alırım artık :)
tekramarketten ben bugüne kadar 5 tane msi anakart aldım 0 sıfır problem yaşadım. kötü satıcı olsa önerir miyim :

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,287
Üyeler
184,135
Son üye
Mkbberat
Geri