Xanthe#
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 31
- İsim
- Arda KANTIK
- Bütçe
- 800
Öncelikle merhaba, yakın zamanda bir sistem toplamaya başladım, fakat anakart konusunda çok kararsız kaldım. Önceliklerim şu şekilde; m.2 slot bulundurması, 4 ram slot, pasif soğutmalarının iyi olması ve ileriye dönük zamanı geldiğinde sorunsuz yükseltme yapabileceğim malzeme kalitesinin de iyi olduğu bir anakart arıyorum açıkçası.
Merak ettiğim ve almayı düşündüğüm modelleri de sıralarsak eğer;
Kullanıp deneyimleyen ya da gerçekten fikir sahibi olan dostlarım bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Teşekkürler.
Merak ettiğim ve almayı düşündüğüm modelleri de sıralarsak eğer;
ASUS TUF B450M-PLUS GAMING 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 RGB M.2 HDMI DVI mATX Anakart | ITOPYA
ASUS TUF B450M-PLUS GAMING 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 RGB M.2 HDMI DVI mATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF B450M-PLUS GAMING ITOPYA'da.
www.itopya.com
GIGABYTE B450 GAMING X 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI ATX Anakart | ITOPYA
GIGABYTE B450 GAMING X 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI ATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile B450 Gaming X ITOPYA'da.
www.itopya.com
GIGABYTE B450 AORUS M 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart | ITOPYA
GIGABYTE B450 AORUS M 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile B450 AORUS M ITOPYA'da.
www.itopya.com
Kullanıp deneyimleyen ya da gerçekten fikir sahibi olan dostlarım bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Teşekkürler.