Neler Yeni

Çözüldü✓ B450 Anakarta işlemci önerisi

rivenup

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba işlemcimi yükseltmek istiyorum ama sorun yaşar mıyım bilmiyorum (ekran kartım : msi 1060 gamingx 6 gb) (ana kart : msı b450m m2) (ram : 8x2) (güç 600 w) (işlemci : ryzen 5 1600 ) işlemciyi tam performans alarak en yüksek hangi model alabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar merhaba işlemcimi yükseltmek istiyorum ama sorun yaşar mıyım bilmiyorum (ekran kartım : msi 1060 gamingx 6 gb) (ana kart : msı b450m m2) (ram : 8x2) (güç 600 w) (işlemci : ryzen 5 1600 ) işlemciyi tam performans alarak en yüksek hangi model alabilirim yardımcı olursanız sevinirim
bütçen varsa r5 5600 al...

hocam gücüm falan yeterli olur mu darboğaz gibi olaylar yaşar mıyım

hocam gücüm falan yeterli olur mu darboğaz gibi olaylar yaşar mıyım
hiç sorun olmaz...
darboğaz işlemcinin ekran kartını besleyememesi sonucu olur.
bu işlemci güncel ve güçlü bir işlemci.
600w psu ve b450m anakart yeterli zaten.
anakartın bios unu güncelledikten sonra sorunsuz kullanırsın...

hiç sorun olmaz...
darboğaz işlemcinin ekran kartını besleyememesi sonucu olur.
bu işlemci güncel ve güçlü bir işlemci.
600w psu ve b450m anakart yeterli zaten.
anakartın bios unu güncelledikten sonra sorunsuz kullanırsın...
peki 5600 ile 5600x arasında fark ne daha üstünü besliyor ise benim sistem onu almak isterim yani max 5600 se alacağım yarın

peki 5600 ile 5600x arasında fark ne daha üstünü besliyor ise benim sistem onu almak isterim yani max 5600 se alacağım yarın
Performans olarak birbirlerine çok yakın. fiyat olarak 500/600 ₺ fark var. değmez...
5600 iyidir...

Performans olarak birbirlerine çok yakın. fiyat olarak 500/600 ₺ fark var. değmez...
5600 iyidir...
lol oynuyorum gözle görülür bir fps farkı olur mu sizce eğer olmaz ise anakartta değiştireceğim yani 1600 vs 5600x farkları gözle görülür mü

lol oynuyorum gözle görülür bir fps farkı olur mu sizce eğer olmaz ise anakartta değiştireceğim yani 1600 vs 5600x farkları gözle görülür mü
Ciddi bir fps artışı yaşarsınız

oyunlar hakkında bir bilgim yok. anakart ise bence yeterli.
sizin için şimdi ytb de birkaç video baktım karşılaştırmak ve bilgi vermesi açısından bulamadım.
r5 1600 vs r5 5600 oyun fps karşılaştırmalarını siz daha iyi ayırt edebilirsiniz..

Hocam şuan alabileceğiniz en yüksek model oyunlar için 5800x3d.

Geri