Neler Yeni

Yardım B450 pro anakartımın audio soketini sanırım yaktım

fiesta66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Necmettin
temudan aldığım ssdiyi pcme takarken nasıl olduğunu bilmediğim bi şekilde sanırım anakartımın audio soketini yaktım. aux kısmına kulaklıklarımı (3 farklı kulaklıkta denedim) taktığımda ses ya cok derinden boğuk yada basslar çok patlak ve boğuk geliyor.

bahsettiğim kısım burası harici ses kartı alsam sorunum düzelir mi yoksa tekrardan anakart mı almam lazım. veyahut usb girişli bir kulaklık alsam çalışır mı?
asdasdasdasdasdasd.png

CharlesPolat

80+ Bronze
Ses kısmı gittiyse başka sorun yoksa usbli bir şey alıp ordan devam etmek daha mantıklı olur gibi

fiesta66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Necmettin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses kısmı gittiyse başka sorun yoksa usbli bir şey alıp ordan devam etmek daha mantıklı olur gibi
hocam usb cihazın çalışıp çalışmayacağı hakkında bi bilgim yok aldığımda çalışıcak mı ki

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Eren Bilal Cihan
temudan aldığım ssdiyi pcme takarken nasıl olduğunu bilmediğim bi şekilde sanırım anakartımın audio soketini yaktım. aux kısmına kulaklıklarımı (3 farklı kulaklıkta denedim) taktığımda ses ya cok derinden boğuk yada basslar çok patlak ve boğuk geliyor.

bahsettiğim kısım burası harici ses kartı alsam sorunum düzelir mi yoksa tekrardan anakart mı almam lazım. veyahut usb girişli bir kulaklık alsam çalışır mı?
Alıntıyı görüntüle
Çok klasik olucak ama ses driverlarını güncellemeyi denedinmi

Top Bottom