B450 tomahawk max biosa giremiyorum

Quiwick

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,275
B450 tomahawk max anakartım var biosa girmek istediğimde siyah ekran kalıyor ve klavye fln kitleniyor ne yapmam gerek ?
Biosun son sürümü kurulu değil sanırsam.
Çok nadirde olsa girebiliyorum fakat genelde bu şekilde.
Anakartın üzerindeki vga ışığı yanıyor bios siyah ekranda kalınca.

@Emmree

Son düzenleme:
B450 tomahawk max anakartım var biosa girmek istediğimde siyah ekran kalıyor ve klavye fln kitleniyor ne yapmam gerek ?
Biosun son sürümü kurulu değil sanırsam.
Çok nadirde olsa girebiliyorum fakat genelde bu şekilde.
Anakartın üzerindeki vga ışığı yanıyor bios siyah ekranda kalınca.

@Emmree
Hocam monitör mü kullanıyorsun yoksa televizyon ekranından mı bağlanıyorsun?

monitör ama nadirde olsa girebiliyor biosa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

windows içinden girmeyi deneyeceğim bi kaç dk geç dönersem kb.
Tamamdır. Olmazsa BIOS Flashback belleği yap BIOS'u güncelle. Yapmayı bilmiyorsan akşam eve gidince yardımcı olurum.

Tamamdır. Olmazsa BIOS Flashback belleği yap BIOS'u güncelle. Yapmayı bilmiyorsan akşam eve gidince yardımcı olurum.
Yine aynı bu sefer vga ışığı yanmadı.

Flashback için dosyanın adını ne yapıyorduk hatırlamıyorum fat32 olarak biçimlendirmeyi hatırlıyorum sadece :)

1672757392155.png
Hocam bu betalıktan çıkmış sanırım değil mi ?

biosu güncelledim girdim hocam artık uefi windowsa geçiyorum :D

Son düzenleme:
Yine aynı bu sefer vga ışığı yanmadı.

Flashback için dosyanın adını ne yapıyorduk hatırlamıyorum fat32 olarak biçimlendirmeyi hatırlıyorum sadece :)

Alıntıyı görüntüle Hocam bu betalıktan çıkmış sanırım değil mi ?

biosu güncelledim girdim hocam artık uefi windowsa geçiyorum :D
Hayırlı olsun hocam. A-XMP 1'yi açmayı unutmayın. Bu arada okulda olduğum için çok fazla yardımcı olamadım kusura bakma.

Hayırlı olsun hocam. A-XMP 1'yi açmayı unutmayın. Bu arada okulda olduğum için çok fazla yardımcı olamadım kusura bakma.
Flashbackten sonra biosa otomatikman soktu hocam ama windows usb si hasırlamak için açtıktan sonra yine aynı sorun devam ediyor.

ne oldu bilmiyorum usb takılıydı donunca power tuşuna bastım kapa aç yaptım otomatik boot ekranı geldi :)

Flashbackten sonra biosa otomatikman soktu hocam ama windows usb si hasırlamak için açtıktan sonra yine aynı sorun devam ediyor.

ne oldu bilmiyorum usb yi takınca kapa aç yaptım otomatik boot ekranı geldi :)
Sistemi UEFI yaptın ya işletim sistemini bulamadığı için direk Boot ekranına atmıştır.

Sistemi UEFI yaptın ya işletim sistemini bulamadığı için direk Boot ekranına atmıştır.
Aslında csm seçip windowsa geri dönmüştüm sonra biosa girmeye çalışırken dondu powera bastım kapandı açarken boot ekranı geldi.

Önceden göremediğim arsenal gaming logosu artık görünmeye başladı bu arada :)

şuan windows kuruluyor kurulsun bakalım uefi windowsla girebiliyormuyum

Geri