Neler Yeni

B450 ve 2600X e uygun ekran kartı?

Meowth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mücahit ÇİÇE
Merhaba, yeni sistem topladım ve elimde B450 anakart, 2600X işlemci ve 16gb ram kaldı. bu parçaları kullanarak sadece word excel internet ödevleri vs vs gibi işlerde kullanılmak istiyorum ama bildiğim kadar ile ekran kartı olmadan görüntü alamayacağım. bu yüzden en düşük fiyatlı bir ekran kartına ihtiyacım var ve herhangi bir ekran kartı alıp takmam çalışmamı sağlar mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Merhaba, yeni sistem topladım ve elimde B450 anakart, 2600X işlemci ve 16gb ram kaldı. bu parçaları kullanarak sadece word excel internet ödevleri vs vs gibi işlerde kullanılmak istiyorum ama bildiğim kadar ile ekran kartı olmadan görüntü alamayacağım. bu yüzden en düşük fiyatlı bir ekran kartına ihtiyacım var ve herhangi bir ekran kartı alıp takmam çalışmamı sağlar mı?
Hiç oyun işine girmeyecek isen işlemci satıp ryzen 3 3200G alınabilir çünkü içinse dahili ekran kartı var

Meowth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mücahit ÇİÇE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç oyun işine girmeyecek isen işlemci satıp ryzen 3 3200G alınabilir çünkü içinse dahili ekran kartı var
o da bir seçenek tabi ki ama bende zaten işlemci var, tekrar masraf ve uğraş işine girmek istemediğim için sadece görüntü verecek kadar bir ekran kartı lazım

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
o da bir seçenek tabi ki ama bende zaten işlemci var, tekrar masraf ve uğraş işine girmek istemediğim için sadece görüntü verecek kadar bir ekran kartı lazım
Bütçe ne kadar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Özcan
Hocam Ekran Kartı takmadan da kullanabilirsin, illa alacağım diyorsan bütçe olarakta bir belirtme yapabilirsen uygun F/P ürünü tavsiye edebiliriz.

Meowth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mücahit ÇİÇE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
ekran kartı olmadan görüntü nasıl alıcam peki? aslında bana sadece görüntü lazım ekran kartlık bir işim yok ama olursa da 1000TL bandında
Bence işlemci satıp ryzen 3 3200G almak daha mantıklı

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Monitörüne göre çıkışı olan herhangi bir ekran kartı alsan olur. Sahibindende 1000 TL altına bir sürü bulursun.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Sahibinden filan üzerinden ucuz bir kart alabilirsiniz.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
ekran kartı olmadan görüntü nasıl alıcam peki? aslında bana sadece görüntü lazım ekran kartlık bir işim yok ama olursa da 1000TL bandında
İlla ekran kartı alacam dersen de en iyisi bu bence

Meowth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mücahit ÇİÇE
İlla ekran kartı alacam dersen de en iyisi bu bence
Sahibinden filan üzerinden ucuz bir kart alabilirsiniz.
Bence işlemci satıp ryzen 3 3200G almak daha mantıklı
aslında ekran kartsız görüntü alacağımın garantisi varsa, ekran kartına ihtiyacım yok ama tavsiye ettiğin kart bana da mantıklı geldi. ama kartsız amd işlemcilerde görüntü alınıyor mu bilmiyorum

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
aslında ekran kartsız görüntü alacağımın garantisi varsa, ekran kartına ihtiyacım yok ama tavsiye ettiğin kart bana da mantıklı geldi. ama kartsız amd işlemcilerde görüntü alınıyor mu bilmiyorum
Bazılarında alınıyor örnek olarak ryzen 3 4300GE,ryzen 5 5600G,ryzen 3 3200G vs. İçinde G varsa Ryzen'e o APU yani dahili grafik birimine sahip işlemcidir. Bilerek sadece AMD öneriyorum çünkü Intel alacak olsan hem Anakart değişecek ve daha pahalı anakart olacak hem de isminde F olmayan Intel işlemci olmalı onlar da çok pahalı

Meowth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mücahit ÇİÇE
Bazılarında alınıyor örnek olarak ryzen 3 4300GE,ryzen 5 5600G,ryzen 3 3200G vs. İçinde G varsa Ryzen'e o APU yani dahili grafik birimine sahip işlemcidir. Bilerek sadece AMD öneriyorum çünkü Intel alacak olsan hem Anakart değişecek ve daha pahalı anakart olacak hem de isminde F olmayan Intel işlemci olmalı onlar da çok pahalı
sağol değerlendiricem.

Top Bottom