Soğutmasından dolayı B450M PLUS 2 alırdım. Veya üzerine biraz daha koyup B550'nin daha üst modellerinden birini alabilirsin.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
2 tane anakart biri b450 biri b550 asus tuf anakartın tasarımı hoşuma gitti b550 ise önü açık fakat karar veremedim amd ryzen 7 3700x işlemcide kullanıcam hangisini almalıyım?
Hazır sistemde geliyor hocamBen asus olanı kullanıyorum gereklilikten dolayı satma kararı aldım eğer ilgileniyorsan yardımcı olabilirim reklam niyetinde anlaşılmasın ama
Anladım tamamdır , ben yaklaşık 5 aydır falan kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim, artı olarak ethernet portu daha hızlı özel ses kapasitörleri var jak girişlerinden 7.1 dönüştürücü desteği gibi vesaire. ayrıca Tipi bile "haşmetli bi' anakart" dedirtiyorHazır sistemde geliyor hocam
ya ben biraz görüntüyede önem veriyorum tasarımı hoş ve soğutmasıda gayet iyi asus tuf alıcam galibaAnladım tamamdır , ben yaklaşık 5 aydır falan kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim, artı olarak ethernet portu daha hızlı özel ses kapasitörleri var jak girişlerinden 7.1 dönüştürücü desteği gibi vesaire. ayrıca Tipi bile "haşmetli bi' anakart" dedirtiyor
Diğer anakarta kıyasla 2 yerine 4 ram slotu, daha kaliteli mosfet soğutucu, görüntü için asus logolu çıkış portu kapatıcı, çelik destekli pci express soketi ve ayrıyetten 2. pci soketi bulunuyor asus üzerinde, yani asusu tercih etmeniz daha iyi olur tabiiya ben biraz görüntüyede önem veriyorum tasarımı hoş ve soğutmasıda gayet iyi asus tuf alıcam galiba
Kesinlikle asus tuf, başlarım b550'ye 40 tl verir şu mükemmel anakartı alırımDiğer anakarta kıyasla 2 yerine 4 ram slotu, daha kaliteli mosfet soğutucu, görüntü için asus logolu çıkış portu kapatıcı, çelik destekli pci express soketi ve ayrıyetten 2. pci soketi bulunuyor asus üzerinde, yani asusu tercih etmeniz daha iyi olur tabii
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıyetten anakartın en sağ alt köşesi şerit ledli yani RGB aydınlatma bulunuyor kasaya hafif vuruyor ve güzel bir görüntüsü mevcut.