Neler Yeni

Yardım b450m-a pro max e bu soğutucu takılırmı?

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Soğutucuyu anakarta takarsınız takmasına da kasanızda yeterli boşluk var mı? RAM slotlarından birini kapatabiliyor demişsiniz de anakartta zaten 2 RAM slotu var? Birini kapatsa ne olur ki? :D

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Soğutucuyu anakarta takarsınız takmasına da kasanızda yeterli boşluk var mı? RAM slotlarından birini kapatabiliyor demişsiniz de anakartta zaten 2 RAM slotu var? Birini kapatsa ne olur ki? :D
ram leri 8x2 sipariş ettim kasamda msi mag force 100r

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Kasanızdan yana bir sorun olacağını sanmıyorum. Hayırlı olsun şimdiden.
teşekkürler de şimdi nasıl olcak 1 ram slotunu kapatsa soğutucu ben nasıl yapcam h.o dedin de kasanı nası bi faydası olcak

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
teşekkürler de şimdi nasıl olcak 1 RAM slotunu kapatsa soğutucu ben nasıl yapcam h.o dedin de kasanı nası bi faydası olcak
Kasanız yeterince geniş değilse Freezer 34 Duo gibi soğutucuları takamayabiliyorsunuz. RAM slotuna RAM'i taktıktan sonra üstünü kapatacak işte? Siz RAM'den dolayı soğutucuyu takamayacağınızdan mı bahsediyorsunuz?

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Kardeşim emin misin ben baktığımda o soğutucu 103cm bu anakartın r5 2600 stock soğutucuyla birlikte RAM birleşik
knk şey ama duo olan yan takılıyo ya o hiç aklıma gelmedi o stok soğutucu gibi takılmıyoki yan takıyon sığar ozaman

Venom50

80+
Kasanız yeterince geniş değilse Freezer 34 Duo gibi soğutucuları takamayabiliyorsunuz. RAM slotuna RAM'i taktıktan sonra üstünü kapatacak işte? Siz RAM'den dolayı soğutucuyu takamayacağınızdan mı bahsediyorsunuz?
sizin dediğinize göre ram alttamı kalacak yani soğutucunun altında

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
evet

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
sizin dediğinize göre RAM alttamı kalacak yani soğutucunun altında
Ben öyle demek istemiştim. Ancak tam emin değilim şimdi yanlış bir şey söylemiş olmayayım. Eğer takamazsanız iade edin, bilemiyorum.

Top Bottom